Nem értik a Showder Klubnál Puzsér támadását

puzsér
Vágólapra másolva!
A Showder Klub producere, Kovács Kristóf szerint meghívták Puzsér Róbertet a műsorba, aki ezt el is fogadta - ezért is ütköztek meg, amikor szembesültek a kritikus bántó észrevételeivel.
Vágólapra másolva!

A Showder Klub meghívta Puzsér Róbertet a stand-up műsorba, igent is mondott, és ezért is különös, hogy az interneten támadást intézett a show ellen - mondta az [origo] megkeresésére a producer, Kovács Kristóf. Mint megírtuk, a Csillag születik volt zsűritagja, a Szélsőközép műsorvezetője igen rossz véleménnyel van a hazai stand-upról, különösen Kiss Ádámról, írását pedig blogon és a Facebookon is publikálta.

A produkció szerdán szintén a közösségi oldalon üzent vissza. "Önt az elmúlt hetekben felkértük, hogy szerepeljen vendégként a Showder Klub-ban, ráadásul Kiss Ádámmal egy adásban. Azzal, hogy elfogadta a meghívást majd kisvártatva az ablakon besettenkedve megpróbálja hátba szúrni a házigazdát, inkább a standup tragedy ismérveit meríti ki. Ezzel együtt örülök, hogy egy kis mentális tápanyaggal mi is hozzájárulhattunk nagy ívű pályafutásához. A távirányítót pedig még Ön sem tudja kivenni a néző kezéből, mert a közönség Bodrogi szavaival élve (még Önnél is nagyobb) zseni" - áll a szövegben.

Mielőtt mindenki gyűlölködő feleket vizionálna, időben jeleznénk, hogy láttunk már különféle trükköket a kereskedelmi tévék környékén: elképzelhető, hogy pár hét múlva kibékül Puzsér és a produkció, majd együtt produkálnak egy nagy nézettségű adást, valamikor májusban.

Forrás: sport tv

Hogy teljes legyen a kép, Puzsér sem hagyta szó nélkül: "Valóban elfogadtam a felkérését, hogy egy alkalommal szerepeljek a Showder Klub-ban. Ebből az apropóból megnéztem a most indult évad első adását, csak hogy képet kapjak, hol tart jelenleg a széria. Az élmény röviden szólva lesújtó volt, úgyhogy igen erős késztetést éreztem arra, hogy megírjam a tegnapi - elég nagy port kavart - kritikámat. Kovács Kristóf értetlenségére csak annyit mondhatok: az időmet és a munkaerőmet meg lehet vásárolni, a véleményemet nem. Nem arra kötöttem vele szerződést, hogy a jövőben a műsorának a bioreklámja leszek, hanem arra, hogy egy ízben szerepet vállalok benne. Némi paranoiára utal az írásomat hátbadöfés kisérleteként értelmezni, de nem csodálkozom, hiszen elég alkalmam volt megfigyelni, hogy itthon a kritika intézményének mennyire nincs semmi hagyománya" - írta a Facebookon.

"A tököm tele van a 'haverod haverja a haverom' belterjes szisztémájával, az állandó jópofizással és keresztbepromózással, meg azzal, hogy a hazai média minden szereplője úgy viselkedik a nyilvánosság előtt, mintha egy nagy, boldog család tagja lenne. Uram-bátyám, sógorom és komám, én ezek közt a fogalmak közt nem vagyok hajlandó létezni" - tette hozzá.