Csak néhány szavazat döntött a Szombat esti lázban

szombat esti láz
Vágólapra másolva!
Csak pár tucat vokssal nyert Vastag Csaba és Mármarosi Tünde az RTL II show-jában. Mint kiderült, Varga Izabellát és Cseh-Szakál Tibort előzték meg.
Vágólapra másolva!

A hazai tehetségkutatókban gyakori a roppant szoros állás, ilyenkor a tévéző a legtöbbször arra gondol, hogy a még több emeltdíjas SMS-t és telefonhívást szeretne a csatorna, ezért riogatják őt azzal, hogy kedvence veszélyben van - persze gyakran neveket nem mondanak a sziluettek mellé, így minden szereplő tábora mozgósítható valamennyire. Így történt ez a Szombat esti láz újabb döntőjében is, ahol Lilu elsápadva közölte, hogy a korábbi, minimális különbség is eltűnt, most mondták a fülére, mire Csonka azzal reflektált, hogy ő bizony menten infarktust kap.

Forrás: RTL II

Az RTL II szerint azonban tényleg nagyon szoros volt az állás, a végén alig pár tucat voks döntött Vastagék javára. A Blikknek a szereplők azt is elmondták, hogy Varga Izabellát és Cseh-Szakál Tibort előzték meg, azaz a parketten szerfelett különösen mozgó Szilveszter gazda lett a harmadik.