Alaposan ráijesztettek a mongol modellre

a címlaplány
Vágólapra másolva!
A Viasat3 csajos realityjének egyik legkarakteresebb szereplője Szandra, mégis majdnem hazaküldte A címlaplány zsűrije a második adás végén. Kiesett Kitti, aki már az első részben is majdnem repült.
Vágólapra másolva!

A címlaplány második adásában a lányok megint egy dobozból húztak tárgyakat, attól függően kellett televíziós feladatokat elvégezni: volt, akinek betelefonálós, pénznyerős (vesztős) műsort kapott, másnak az időjárásról kellett beszámolni. A modellek megilletődtek Horváth Éva felbukkanás után, mert olyanokat mondtak a kamarába, mint "a feladat nehézsége nálunk volt a legmagasabb" vagy "ez egy tök jó megpróbáltatás magamnak", de például a volt Miss Hungary, egy bizonyos Maya szétröhögte az egész feladatot, amiért épp nulla pontot érdemelt volna egy komoly versenyben. A lányok zavarán az sem enyhített, hogy Müller Attila segítette őket a tévés feladatokban, aki viszont nyolc-tíz éve épp az egyik versenyzővel, Vikivel járt.

A műsor második szakaszában a Viasat3 beküldte Havas Henriket, hogy szokásos cinikus beszólásaival, flegma piszkálódásával szétzúzza az amúgy is megszeppent nők maradék önbizalmát is, jóformán mindegyiknek odaszúrta, hogy tökéletesen esélytelen a győzelemre. Akadt olyan, akit azzal bombázott, hogy "szürke kis madárka, egy szürke kis veréb benyomását kelti", majd az interjúk végén azért igyekezett jó benyomás kelteni, pár nőt megdicsért, a kamerába pedig arról értekezett, hogy a mezőny szellemileg erősebb, mint az általa tanított egyetemista lányoké.

Forrás: Viasat3

Az utolsó etapban a nők ismert magyar divatkreátorok ruháit vették fel, de ehhez képest akadt pár teljesen jellegtelen darab. A lányok egyikéről kiderült, hogy "Vlagyimir Putyin és Meryl Streep eltitkolt lánya", a másik "kicsit girnyónak" bizonyult, majd kiderült, hogy a hét legjobbja a zsűri szerint Aljona, sokat fejlődött. A kiesőjelöltek közé majdnem bekeveredett Amina, akinek épp öt centivel hosszabb a homloka, mint mi megszokott, de végül Kitti és Szandra maradtak a végén, nyomorúságos helyzetben, egyperces védőbeszédet kellett mondaniuk - önmagukért.

A második adásból Kittit küldték haza, miközben alaposan ráijesztettek a mongol ősökkel rendelkező Szandrára, mert a 3-2-es szavazási arány egyértelmű jelzés volt felé, hogy nem elég nagyszájúnak lenni, a végső nyertesnek rendszeresen meg kellene újulnia. A műsor nézhető, de továbbra sem hoz ki mindent abból, ami nyolc-kilenc nő együttéléséből összejönne, az összeköltözős realityk kedvelői semmit nem kapnak a napi feszültségből, játékból, vidám vagy nyomasztó pillanatokból.

A lányokat itt megnézheti, itt pedig videót talál a műsorról.