A tévézők dilemmája

Vágólapra másolva!
Valós szereplőkkel, valós történeteket bemutató problémamegoldó reality indul a Viasat3-on. A Dilemma annyiban új, hogy nem ügyvédek és terapeuták segítenek egy gyötrődő emberen, hanem huszonöt idegen.
Vágólapra másolva!

A Dilemma első epizódját április 14-én, vasárnap 19 órától mutatja be a Viasat3. Nemzetközi formátumról van szó, ahol egy ember problémájára nem jogászok vagy pszichológusok adnak tanácsot, hanem 25, jobbára átlagos ember, köztük talán olyan is, aki hasonló gondokkal már megbirkózott korábban.

A műsor első részében a 45 éves Tibor kér segítséget a idegen, hétköznapi emberekből álló tanácsadójától. A férfi három gyerekével magára maradt, felesége elhagyta őket. Éjjel-nappal dolgozik, hogy gondoskodni tudjon a gyerekeiről, de így is rendkívül nagy szegénységben élnek. A férj elmondása szerint neje éveken át csalta őt más férfiakkal, végül a legkisebb gyermekükkel szó nélkül lelépett. Ez azonban csak a történet felszíne, hiszen az együtt töltött egy hét alatt a 25 segítő előtt még számos részletre fény derül - ígéri a Viasat3. A főszereplőnek azt kell eldöntenie, perelje-e három gyereke anyját - és ebben próbál segíteni neki egy csapat ismeretlen.

A csatorna hosszú téli álom után csak most húzott bele, a héten négy új műsort indított. A csajos valóságshow már elindult, itt van Rákóczi munkakereső valóságshow-ja, és április 11-én este indult a csatornán az Észbontók.