Friderikusz különleges képességéről vallott

gyógyulj, Kiderült, mennyit fogyott Friderikusz Sándor,
Vágólapra másolva!
Hamarosan indul Az ének iskolája a TV2-n, amelyben Friderikusz Sándor az osztályfőnök. Szerinte a másra való figyelés képességével csak kevesek bírnak, de szerencsére ez benne épp megvan.
Vágólapra másolva!

Rövidesen indul a TV2-n egy tehetséggondozó műsor gyerekkel, amelyben Hajós András, Szandi, Szulák Andrea és Király Viktor készítik fel a versenyzőket. A műsorvezető-osztályfőnök az RTL II-ről átszerződő Friderikusz Sándor lesz.

"Épp annyira normális vagyok a gyerekekkel, mint a felnőttekkel. Nem gügyögök, nem kicsinylem le az őket foglalkoztató dolgokat, hanem érdemében beszélgetek róluk, velük. Nem titok ez, hanem képesség dolga, mégpedig azé a képességé, hogy tudunk-e figyelni a másikra. Felnőttre, gyerekre egyaránt. Ahogy elnézem, manapság ezzel az erénnyel csak nagyon kevesen rendelkeznek" - közölte a Blikkel.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Öt-hat kilót bizony felszedtem, de ez kifejezetten a TV2 kérésére, sőt utasítására történt, mert szerintük egy osztályfőnök tekintélye pocak nélkül fabatkát sem ér! Mit volt mit tenni, növesztettem egy csinosabb formát" - tette hozzá.

Olvasnivaló: Friderikusz Sándor: A televíziózás ott van, ahol én vagyok