Meglopták Charlie Sheen sorozatát

Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan lenyúlt egy karkötőt, nyakláncot, fülbevalót, cipőt és nadrágot is. Egy stábtag szerint vele forgatni kész rémálom.
Vágólapra másolva!

Amióta kirúgták a Két pasi - meg egy kicsi-ből, Charlie Sheen az Anger Management című sorozattal próbálkozik, ahová a jobb nézettség reményében néha leigazolnak egy-egy hírességet. Így került oda Lindsay Lohan is, aki rehabilitációs kezelése előtt szakított pár napot arra, hogy a volt mozisztárral forgasson. A TMZ szerint azonban egy este Lohan elment mulatozni egy klubba, de a produkcióhoz tartozó holmikkal: karkötőt, nyakláncot, fülbevalót, cipőt és nadrágot is magával vitt. A lap szerint az ékszerek és a ruhák nem kerültek vissza, így a producerek levonják majd a gázsijából ezek értékét.

Forrás: AFP

Egy stábtag szerint Lohan volt a legnagyobb primadonna, aki felbukkant eddig a komédiasorozatban, borzasztóan viselkedett, második napján két órán át váratta stábot, majd korán lelépett bulizni. Egy forrás szerint, amikor befejezte a munkát, megkönnyebbült tapsban tört ki a stáb, mert általános vélemény szerint rémálom volt a közös munka.