Varga Izabella: A második nap elkezdtem rettegni

Sztárok, Szombat Esti Láz, Varga Izabella
Vágólapra másolva!
A Barátok Közt ügyvédnője tánctudását mutatja meg a nézőknek az RTL II-n, a Szombat esti láz-ban Cseh Szakál Tibor oldalán próbál bizonyítani. A Balogh Nórát alakító színésznő az [origo]-nak elmondta, hogy bár eleinte rettegett a feladattól, nagyon jól érzi magát a próbákon.
Vágólapra másolva!

"Egy másodpercre sem fordult meg a fejemben, hogy nemet mondjak. Mikor felkértek, nagyon boldog voltam és nagyon örültem, aztán a második nap elkezdtem rettegni. Rájöttem arra, hogy mit vállaltam tulajdonképpen, de ez a kétségbeesés csak odáig tartott, míg nem próbáltunk első alkalommal Tibivel. Mikor lezajlott az első próba, teljes mértékben megnyugodtam, és rájöttem, hogy nincs mitől félnem, csak rajtunk áll vagy bukik, hogy mire leszünk képesek"- mesélte.

Fotó: Mudra László [origo]

Gyerekkorában táncolt és versenyszerűen sportolt, tehát a mozgás mindig része volt az életének. A tánclépéseket könnyen megjegyzi, s mivel némi tapasztalattal is rendelkezik, jó párost alkotnak Cseh Szakál Tiborral, aki a műsor korábbi szériájában Gáspár Beával lépett a zsűri elé. "Nem tudtam, hogy mire emlékszem és mire nem, mert nagyon hosszú ideje nem táncoltam. Örömmel tapasztaltam az első alkalommal, hogy nem felejtettem el az alapokat, ezért van mire építkezni. Élvezem a közös táncot és a próbákat, aminek remélhetőleg meglesz a gyümölcse."

Táncpartnere az eddigi próbák alapján elégedett, jó partnert lát benne: "Nagyon jól tudunk együttműködni, Iza egy csodálatos nő, aki nagyon érzi a zenét és a lépéseket. Van ritmusérzéke és olyan nagy kedve ehhez az egészhez, ami megkönnyíti és élvezhetővé teszi a munkát."

Fotó: Mudra László [origo]

A táncműsor rengeteg gyakorlást igényel, a táncosok hetente több alkalommal is órákon át próbálnak, mire egy-egy koreográfia összeáll. A sorozat nem kerül háttérbe a Szombat esti láz miatt, hétköznap színésznőként, hétvégén pedig táncosként látjuk a képernyőn: "Össze tudjuk egyeztetni a forgatásokat és a táncpróbákat, ebből nem lesz probléma. Mindkét helyen teljesíteni fogok, egyik nem fogja akadályozni a másikat."