Klónt kapott az RTL-es A gyanú árnyékában

Vágólapra másolva!
Népszerű itthon az RTL-es A gyanú árnyékában és a TV2-es Családi titkok is, úgyhogy az RTL II-re már készül a klónjuk, ahol pszichológus vagy ügyvéd is elemzi a látottakat.
Vágólapra másolva!

2012 tavaszán az RTL Klub elindította A gyanú árnyékban című produkcióját, amely komoly nézettségi sikert hozott a csatornának. Magyarországon elsőként ez a produkció készült konstruált reality műfajban. Itt a hagyományos fikciókhoz képest a történeteket nem profi színészek, hanem amatőr szereplők játsszák el, nincs szövegkönyv, a dialógusokat a szereplők improvizálják. A történetek főszereplői átlagos, hétköznapi emberek, akik kénytelenek megbirkózni egy krízishelyzettel. Mivel a képernyőn látható események bárkivel megtörténhetnének, a tévések szerint a nézők könnyen tudnak azonosulni a főszereplőkkel.

A Segítség, bajban vagyok! című műsor ennek a koncepciónak egy újabb változata lesz, jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel. Az IKO Műsorgyártó Kft. által előállított széria február 18-tól minden hétköznap este lesz az RTL II-n.