11 millió forintot, lakást, kocsit bukhat Alekosz az RTL-es per miatt

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub nemcsak a nyereménylakást és a kocsit vinné, hanem visszakéri a már átutalt hatmilliót, és további ötmilliót követel a Való Világ 4 nyertesétől.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub ötmillió forintot követel Nagy Alekosztól, továbbá azt, hogy adja vissza a nyereményéből eddig átutalt hatmillió forintot, az autót, valamint a nyereménylakást - írta a Bors.

"Legérzékenyebben a maldív-szigeteki utazás elvesztése érintett. Személyes fájdalomként éltem meg, ugyanis volt páromnak, Tündének akartam ajándékozni az utat. Mindenképpen túlzásnak találom a követeléseket, és bízom benne, hogy reális döntés születik majd. Bármikor szívesen válaszolnék az újságírók kérdéseire, azonban van egy szerződésem a TV2-vel és egy céggel, az pedig sajnos kizárja, hogy erről nyilatkozzam" - mondta a lapnak.

Forrás: RTL Klub

A kereskedelmi tévék a tehetségkutatók, valóságshow-k szereplőivel hosszabb szerződést kötnek, amelynek értelmében a szereplők egy ideig (néha két-három évig) csak akkor mehetnek más tévéhez, ha megkapják az őket felfuttató, ismertté tévő csatorna írásos engedélyét: az RTL Klub szerint Alekosz azzal vétett, hogy elment a Frizbi-be és az ÖsszeEsküvők-be. A TV2 állítólag más műsort is ígért Alekosznak, ez azonban már egy éve késik, és nyomai sem látszanak.