Pál Dénes: A hobbiból szenvedély lett

pál dénes, voice
Vágólapra másolva!
Harmadik hete juttatja tovább a közönség Pál Dénest a Voice-ban. A színpadon magabiztosan mozog és énekel, szép szemekkel néz, miközben mélyen búg, vélhetően nagy női tábor szavaz rá. A színfalak mögött azonban nagyon izgul az élő adások előtt: az [origo]-nak arról mesélt, hogy miért jelentkezett a tehetségkutatóba és mit vár a versenytől.
Vágólapra másolva!

Öt éve döntötte el, hogy komolyabban szeretne foglalkozni az énekléssel, ezért tudatosan képezte magát az elmúlt időszakban. Énektanára és barátai biztatására jelentkezett a tehetségkutatóba, ahol már az első produkciójával sikeres volt. "Mikor elkezdtem tanárhoz járni, még csak szórakozásként tekintettem az éneklésre, mára azonban a hobbiból szenvedély lett. 2010 óta vannak különböző fellépéseim, és az ilyen alkalmak után folyton noszogattak az ismerőseim, hogy válasszak a tévéből egy tehetségkutatót, ahol kipróbálhatom magam. Korábban nem gondolkodtam ilyesmiken, de felkeltette az érdeklődésemet az, hogy szakmai véleményt hallhatok az előadásomról egy elismert előadóművészekből álló zsűritől."

Forrás: tv2

A válogatáson Mező Misi és Somló Tamás is megfordult a tehetséges fiú hangjára, mindkét mestert lenyűgözte a produkció. "Az első dal állt eddig a legközelebb hozzám, azzal tudtam leginkább kifejezni, hogy milyen vagyok valójában. Azért is választottam egy Crash Test Dummies-számot, mert viszonylag kevesen ismerik, és arra gondoltam, ezzel meg tudom lepni a mestereket is. A legutóbb énekelt Földvár felé félúton-t is hitelesen tudtam előadni, mert közel áll hozzám, talán emiatt szavaztak újra bizalmat nekem a nézők. A dalválasztás kompromisszumon alapul, együtt döntjük el a Mező Misivel, hogy mi legyen a következő dal, amit előadok"- mesélte.

A visszajelzés mellett egyre fontosabbá vált számára, hogy minél többen megismerjék, és sikeres énekes váljon belőle a műsor során. "Nagyon jó érzés a mesterek előtt állni a színpadon, s bár az élő adás megkezdése előtt én vagyok az, aki a legjobban stresszel, élesben megszáll a nyugalom. Ha elindul a zene és énekelek, akkor semmi másra nem koncentrálok, csak arra, hogy a maximumot adjam magamból és hitelesen tudjam elénekelni a választott dalt. Nincs bennem görcsös bizonyítási kényszer, de meg akarok felelni a zsűrinek és a nézőknek. Általában apró dolgokon is képes vagyok idegeskedni, izgulni, alapból ilyen stresszes vagyok, de a Voice színpadán már az első pillanatban sem volt bennem görcs"- emlékezett.

Forrás: tv2

A Voice mellett újabb kihívás is vár rá a jövőben, hisz Agárdi Szilvivel bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjébe. A páros már énekelt együtt a TV2 tehetségkutatójának színpadán is, párbajukról akkor Mező Misi a gyengénlátó lányt küldte haza. "Ez óriási lehetőség nekünk, amit nem szabad kihagyni. Voltunk A Dal állófogadásán, ahol megjelent minden elődöntős, s én akkor szembesültem vele, hogy milyen erős az idei mezőny. A pénteki élő adásokra készülök egész héten, csak a szombatom szabad, amit a családommal töltök Miskolcon, de az Eurovízió olyan ugródeszka számomra, amire mindenképp kell időt szakítanom."

Hivatalos rajongói oldalát egyre többen látogatják, s bár rengeteg üzenetet kap naponta, mindenkinek igyekszik válaszolni: "Általában nőktől kapok lelkesítő, dicsérő és szerelmesleveleket. Jó érzés, hogy kapcsolatba akarnak kerülni velem és érdekli őket, milyen vagyok valójában. Különösen örülök annak, hogy hétről hétre a nézők szavazatai alapján jutottam tovább."