Top 10: A legjobb pasik a tévéből

szórakozz, Ledobja a fehér köpenyt a Grace Klinika legszexibb dokija, Patrick Dempsey
Vágólapra másolva!
Nemcsak a romantikus szappanoperákban hemzsegnek sármos férfiak, találunk olyan vígjátékot, horrort és akciófilmet is, amelyekért érdemes leülni egy órára a tévé elé. Vannak jócskán olyan sorozatszínészek, akik miatt a nők is a távirányító után nyúlnak: íme egy (jellegéből adódóan) szubjektív, tízes lista!
Vágólapra másolva!

1. Matthew Bomer (Neal Caffrey)

Forrás: AFP/Robyn Beck

A jóképű színész az RTL2-n látható A nagy svindli-ben alakítja a börtönbe került műkincstolvajt, Nealt. A könnyed stílusú, humorral és romantikus elemekkel átszőtt krimi egyik főszereplőjeként alkut köt Peter Burke-kel, az úri bűnözőkre szakosodott FBI-ügynökkel, aki korábban rács mögé juttatta. Korábbi tapasztalatai és bűnöző múltja segítségével ered a piszkos ügyek nyomába. A nőcsábász Nealt nemcsak eszméletlen észjárása, hanem gyönyörű kék szeme miatt is imádják a nők. A színész a sorozat mellett játszott a Lopott idő című filmben Justin Timberleke-kel, majd a Magic Mike-ban mutatta meg meztelen testét gogotáncosként.

-----------------

2. James Denton (Mike Delfino)

Forrás: AFP/Getty

A Született feleségek Mike-ja igazán sármos, ámde meglehetősen zűrös fickó. Susan nagy szerelme öt évet tölt börtönben emberölésért és drogcsempészetért, és szabadulása után is folyamatosan bajba került: újabb gyilkossággal vádolták, szándékosan elgázolta egy autó, és kómába esett, a nyolcadik évadban pedig meggyilkolták - azt el merjük árulni, hiszen a TV2 épp nemrég adta le az utolsó részt is. A sorozat szexi vízvezeték-szerelőjét James Denton alakítja, akit különleges jelentéssel bíró tetoválásai tesznek még vonzóbbá.

-----------------

3. Patrick Dempsey (Dr. Derek Shepherd)

Forrás: AFP

A Grace Klinika macsójáért mindig is odavoltak a nők, és ezt kihasználva Derek már az első epizódban becsajozott: a klinika melletti sörözőben elcsábított egy fiatal lányt, akivel együtt töltötte az éjszakát, majd másnap szembesült bele, hogy Meredith lesz a kórház egyik új gyakornoka. A markáns főnök és a gyakornok között idővel kibontakozott a szerelem, de ekkor megjelent Derek volt felesége, dr. Addison Montgomery-Sheperd szülész, és teljesen összekuszálta a szálakat. Az idegsebészt zűrös szerelemi élete és csillapodni nem akaró szerelemvágya tette a női nézők kedvencévé.

-----------------

4. Dylan McDermott (Duncan, Dr. Benjamin Harmon)

Forrás: AFP/Getty

Dylan a Nagyágyúk Duncanjeként nagymenő üzletembert alakít, aki bár magánéleti és munkahelyi gondokkal küzd, igyekszik a három, szintén milliomos barátjával jó kapcsolatot ápolni. A négy nagyágyú közt akad elvált, hűtlen és igazi papucsférj is. Közös bennük, hogy mindannyian jóképűek, s a női nézőket nem csak üzleties megjelenésükkel, hanem vastag pénztárcájukkal is elvarázsolják. A vígjátéksorozat mellett Dylan az American Horror Story-ban is feltűnt, az első évadban a főszereplő dr. Benjamin Harmon szerepében (majd más karakterrel a most futó szezonban).

-----------------

5. Tom Welling (Clark Kent)

Forrás: AFP

Clark Kent a kansasi városka, Smallville emberfeletti képességekkel rendelkezője főhőse. A történet szerint 1989-ben hatalmas meteoreső pusztította el a város egy részét, ami sokak halálát okozta, Martha Kentet azonban egy kisfiúval ajándékozta meg. A különleges módon érkezett srácnak sokáig nem árulták el, hogy egy űrhajó belsejében találtak rá a meteorpusztítás idején. Ahogy Clark felnőtt és szembesült képességeivel, elkezdett segíteni másokon, de nem merte megosztani származásának valódi történetét a barátaival. A fiatal hőst rejtélyes képességei és megható segítőkészsége miatt szeretik a nézők.

-----------------

6. Sergio Di Zio (Mike "Spike" Scarlatti)

Forrás: [origo]

A jóképű rendőrt a torontói elit rendőri egység tagjaként olyan esetekben hívják segítségül, mikor más egységek már csődöt mondtak. A SuperTV2-n látható kanadai akciófilm-sorozat rendőre túszejtéskor, bombafenyegetés esetén és veszélyes fegyveres bűnözők ártalmatlanításakor tűnik fel. Az Elit egység (Flashpoint) legsármosabb pasiját az akciódús helyzetek, az egyenruha és a rengeteg fegyver teszi még férfiasabbá. A veszélyes ügyek megoldásáig izgalomban tartja a nézőket, hogy vajon sikerül-e megmenekülnie a sokszor életveszélyes helyzetekből.

-----------------

7. Kenan Imirzalioglu (Ezel Bayraktar)

Forrás: [origo]

Az RTL2 török telenovellájának főszereplője jól ismert a maffiai és az éjszakai élet világában, nem mellékesen pedig minden nő álma. Szenvedélyes, férfias, és óriási vagyonnal rendelkezik. A férfinak megvan mindene, csupán egyetlen vágya van: bosszút állni azon, aki hamis vádakkal rács mögé juttatta, és elvette tőle élete szerelmét. A történet érdekessége a főszereplő kettős személyisége, de Ezel önmagában is igazi szívtipró.

-----------------

8. Rékasi Károly (Bartha Zsolt)

Forrás: baratok.hu

Azért egy magyar színész is felkerült a listára! A Barátok közt rosszfiúja sosem javul meg: gazdag night-club tulajdonosként ismerték meg a nézők, de vagyonát nem a szórakozóhelynek, sokkal inkább törvénybe ütköző bizniszeinek köszönhette. Sosem zavarja, ha mocskos üzletekbe kell bonyolódnia, elég ravasz és számító ahhoz, hogy a balhét más vigye el helyette. Noha mostanában lecsillapodni látszik, Zsoltból sosem lesz angyal, mindig valami bosszún vagy illegális pénzszerzésen töri a fejét. A jóképű kávéházast mostanában a felesége félrelépése miatt sajnálják a nézők.

-----------------

9. Jesse Bradford (Chris)

Forrás: AFP/Getty

A Guys with Kids három életvidám fickóról szól, akik még nem nőttek fel a feladathoz, hogy otthon üljenek és gyereket neveljenek. A Jesse Bradford alakította sármos apuka próbálja megtartani fiatalságát, miközben szép lassan begyűrűznek a problémák körülötte, hisz fenntartani a társasági életet a gyermek mellett senkinek sem könnyű. A humoros kisbabás jelenetek, az apa-gyermek kötelék mind vonzóvá és a nők álmává teszik a pelenkákkal vagy épp cumisüveggel hadonászó színészt.

-----------------

10. Michael C. Hall (Dexter Morgan)

viasat

Dexter a miami rendőrség vérnyomelemzőjeként dolgozik, és a környezetében senki nem tudja róla, hogy valójában sorozatgyilkos. Visszahúzódó, csendes fazon, nem tűnik ki a munkatársai közül, szeret a háttérben maradni. Jellemének és történetének megértéséhez meg kell ismerni a múltját, amiből az is kiderül, hogy gyilkos hajlamát édesanyja tragikus elvesztése okozta. Dexter amolyan jó sorozatgyilkos, már ha van ilyen - olyan, aki a benne rejlő sötét vágyakat más sötét figurák és bűnözők eltüntetésére használja. Cselekedetei ellenére nem ellenszenves figura, kedvelik a női rajongók.


Ki a legsármosabb férfi a tévében? Kit hagytunk ki? Írja meg nekünk!