Látványos természetfilmek az OzoneNetworkön

Vágólapra másolva!
Kikapcsolódás mindenek felett! - ezzel a címmel indít ünnepi műsorfolyamot karácsony és szilveszter között az OzoneNetwork tévé.
Vágólapra másolva!

A tematikus hét elnevezése nem véletlen, hiszen helikopterekről készült, rendkívül látványos természetfilmek dominálnak majd az ünnepi kínálatban. A félmillió dollárba, vagyis 110 millió forintba kerülő, speciális, helikopterekre szerelt kamerákkal készült filmek végigrepítik a nézőket Olaszország legszebb városai, Dél-Franciaország tengerpartja és Spanyolország mesés kisvárosai felett. Nem csak Európa, hanem Kanada és Amerika is megnézhető madártávlatból: szokatlanul látványosan mutatják be az USA tájait, városait, legendás épületeit.

Az amerikai hatóságok a kismagasságú repüléseket is engedélyezték, ezért az OzoneNetwork nézői különös perspektívákból láthatnak ismert építészeti műtárgyakat. A helikopter elsuhanun közvetlenül a Golden Gate híd alatt, New York felhőkarcolói felett épp úgy, mint a híres filmsztárok, popikonok és államférfiak egykori birtokai közvetlen közelében, vagy Arizóna misztikus sziklaformái mellett.

Az OzoneNetwork az összes nagy tévészolgáltató hálózatán, csaknem 2 millió háztartásban nézhető. A csatorna az Origo Zrt. tulajdona.