Radnai Péter újra tévézik

radnai péter
Vágólapra másolva!
2013 januárjától bővül a Chello Central Europe tartalom fejlesztéséért és készítéséért felelős csapata: a cég sport és non-sport programigazgatóságai mellett produkciós igazgatóság alakul, élén Radnai Péterrel.
Vágólapra másolva!

Radnai Péter a Chellónál: feladata a cég teljes régiójában üzemeltetett sport és non-sport csatornák saját gyártású műsorainak produkciós tevékenysége: a kreatív koncepciók kitalálása és fejlesztése, valamint a műsorok gyártásának felügyelete. A Chello Central Europe Közép-Kelet-Európában 9 országban 21 tematikus csatornát működtet.

Radnai korábban már dolgozott tanácsadóként a Chello CE-nél, előtte közel hét évig a Playboy magyar kiadásának főszerkesztője volt. Pályáját 1990-ben a Magyar Televízióban kezdte, ahol egyebek mellett tagja volt a Híradó és az Objektív szerkesztőségének is. 2000-től az RTL Klub számos műsorának, köztük a Reggeli-nek és a Találkozások-nak volt a főszerkesztője. 2002-től a TV2-n futó Big Brother és A Nagy Ő című műsorok producereként tevékenykedett.

2012-ben a Ringier Kiadó televíziós produkciós vezetője volt. Irányításával létrejött a Ringier önálló központi televíziós szerkesztősége, amely a cég online oldalainak videós tartalmait készíti, valamint útjára indult a a Blikk Mixer.