Új igazgató a TV2-nél

Vágólapra másolva!
Laczkó Endre vezeti a TV2-csoport SevenOne Media kereskedőházát: a Juventus Rádió jelenlegi vezérigazgatója lesz a TV2 új kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója, azaz a két igazgatósági terület nemrégiben történt összevonása után létrejött SevenOne Media kereskedőház vezetője.
Vágólapra másolva!

2013. január 15-től Laczkó Endre irányítja a SevenOne Media kereskedőházat, amely a TV2-csoport csatornáit - TV2, SuperTV2, Fem3, Pro4 - és online felületeit értékesíti. A SevenOne Media kereskedelmi márka a kreatív szpot és non-szpot megjelenések, az online és off-screen megoldások, a termékelhelyezés, a márkázott tartalmak, a licensing és merchandizing tevékenység, a talent menedzsment, valamint a bevételmegosztáson alapuló üzleti együttműködések területeit integrálja - közölte a TV2.

Laczkó Endre 2008 óta irányítja a Juventus kereskedelmi rádiót, valamint a Juventus Média Ügynökséget. Korábban dolgozott a 20th Century Fox oroszországi részlegénél ügyvezető igazgatóként, azt megelőzően pedig hat éven keresztül a Warner Bros. Home Entertainment Magyarország Kft. vezetője volt, és 2 évig az irányítása alá tartozott a cég cseh és szlovák leányvállalata is. A közgazdász végzettségű szakember kereskedelmi vonalon is komoly tapasztalatokat szerzett: dél-kelet európai régiós igazgatója volt a Tenneco Automotive-nak, a Reemtsma Magyarországnál pedig promóciós igazgatói posztot töltött be.