A nap sorozatképe: az úr nagy bajban van

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk tévésorozatokból, olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, DVD-ket, könyveket nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A sorozatot itthon is látni, az USA-ban a CW adja, 2009 szeptemberében indult. A helyszín egy fiktív, virginiai város, ahol különös dolgok történnek, ahol vámpírokkal is összefuthat az ember. A főszereplők közt feltétlenül említendő Nina Dobrev, Paul Wesley és Ian Somerhalder. Melyik ez a széria?

Forrás: cw.com

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között egy kétlemezes XXI. század DVD-t, egy három DVD-ből álló Beavis és Butt-Head (szintén bontatlan) csomagot és három darab Vámpírnaplók-könyvet sorsolunk ki.

Jelenleg a kilencedik forduló zajlik, a következő sorsolás szeptember 20-án, hétfőn lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben értesíti, a csomagtot postázza. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.