Öt meccsel indul az olasz labdarúgó-bajnokság a SportKlubon

Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) nyitófordulójából a csatorna négy mérkőzést élőben közvetít, egyet felvételről ad.
Vágólapra másolva!

Az első mérkőzés a Fiorentina és az Udinese, a tavalyi bajnokság harmadik helyezettjének összecsapása lesz, amelyet augusztus 25-én, szombaton 18.00-tól élőben közvetít a csatorna. Ezen a napon 20.30-tól élőben megy majd a címvédő Juventus és a Parma meccse is. A műsorvezető Kovács Kokó István lesz, aki a stúdióban vendégül látja Nagy László olimpiai bajnok labdarúgót, illetve Gianni Annonit. A mérkőzés kommentátora a világ- és Európa-bajnoki, valamint Bajnokok Ligája meccseken edződött Somos Ákos lesz.

Augusztus 25-én, vasárnap 18.00-tól élőben a tavalyi ezüstérmes Milan és a magyar Laczkó Zsolt csapatának, a Sampdorianak mérkőzését izgulhatják végig a SportKlub nézői. 20.30-tól a Pescara és a 2010-es BL győztes Inter csap össze. A stúdióban ez alkalommal is Kokó várja nézőket, Nagy Lászlóval és Giannival kiegészülve. A kommentátor Hetthéssy Zoltán lesz. A nyitófordulóból a magyar érdekeltségű Genoa-Cagliari összecsapás is képernyőre kerül felvételről, ahol Tőzsér Dániel csapatának szurkolhatnak majd a nézők.