Különös módon jutott saját sorozathoz Michael J. Fox

Vágólapra másolva!
Még pilotot sem forgattak sorozattervéből, szereplők sincsenek, de 22 részt már berendelt az NBC - az ilyesmire nemigen volt példa a közelmúltban.
Vágólapra másolva!

Még egy pilotot sem forgattak New York-i sorozattervéből, sőt, részletes forgatókönyv sincs, de egyből egy komplett évadot rendelt meg az NBC Michel J. Foxtól. A színész egy olyan komédiasorozatban szerepel majd, amely saját életrajzi elemeire épül - írta a digitalspy.com.

A csatorna szórakoztató tartalmakért felelős főnöke, Robert Greenblatt jelezte, hogy 22 epizódos a megrendelés - ami azért furcsa, mert pilot nélkül nem is szoktak hosszabb távra szerződni a tévétársaságok. Az országos amerikai tévék - mint az NBC - pedig a legritkábban adnak új projektnek 22 részt elsőre, ugyanis előbb megvárják, miképp teljesít a sorozat ősszel, hogy úgy rendeljék be a tavaszi epizódokat.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Kempin

A Vissza a jövőbe című trilógiából is ismert Michael J. Fox új sorozatával 2013 őszén lesz a képernyőn. A színész olyan szériákban volt látható mostanában, mint A férjem védelmében, a Boston Legal, a Ments meg!, a Félig üres vagy a Dokik.