Bízik a Neo FM jövőjében az RTL Klub korábbi arca

Vágólapra másolva!
A Neo FM műsorvezetője tizenhat éves kora óta foglalkozik rádiózással, már el sem tudja képzelni életét mikrofon nélkül. István Dániel - aki évekig szinte minden este képernyőn volt - nem vágyik vissza a tévébe, és bízik a Neo FM jövőjében.
Vágólapra másolva!

"A mindennapjaim részévé vált a rádiós munka, s mivel teljesen leköt, nem is gondolok arra, hogy újra kamerák elé álljak. A tévézés csak úgy spontán jött, odakeveredtem, és a képernyőn töltöttem nyolc évet. Szerettem a Reflektor-t, de nem vágyom többé ilyen jellegű műsorra.
Mindig a rádiózás vonzott, tinédzser koromban ültem először a mikrofon mögé Esztergomban, majd a Sláger Rádióhoz kerültem, és most főműsoridőben vezetek műsort a Neo FM-en"- mesélte az [origo]-nak az egykori RTL Klub-os műsorvezető.

A Neo FM összeomlásáról nem szívesen beszél, míg nincs végleges döntés a rádió sorsáról. Elmondása szerint ő ugyanúgy végzi a dolgát, mint eddig, munkakedvét nem befolyásolják a felröppent hírek. "Nekem mindig fontos volt az emberekkel való kommunikálás, szívesen beszélgetek másokkal, ezért az ilyen jellegű műsorok közelebb állnak hozzám, mint például egy hétvégi kívánságműsor. A Bumeráng utáni idősáv nagyon jónak számít, délelőtt sokan hallgatnak rádiót, és sok a betelefonáló. Beszélgetős műsort akár a tévében is vállalnék, mert ez az a műfaj, ami fekszik nekem, de tényleg nem szoktam azon gondolkodni, hogy visszatérjek a képernyőre."