Charlie Sheen újra iszik, de visszatér

Vágólapra másolva!
Új sorozatát reklámozva egy reggeli műsorban bevallotta, hogy nem veti meg az italt - egy évvel azután, hogy alkohol- és drogproblémái miatt kirúgták a Két pasi - és egy kicsi-ből.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen új sorozatát reklámozta a Good Morning America című műsorban, ahol Elizabeth Vargas faggatta a színészt: itt bevallotta, hogy nem veti meg az italt - egy évvel azután, hogy legjobban kereső sorozatszínészként kirúgták a Két pasi - és egy kicsi-ből. Onnan alkohol- és drogproblémái, illetve a producert gyalázó szövegei miatt kellett távoznia - írja a Reuters.

Vargas kérdésére elmondta, hogy szakított a drogokkal, de amikor az alkoholra tért át a műsorvezető, visszakérdezett: "Miért, ki nem iszik? Maga iszik?" A műsorvezető eztán azt magyarázta, hogy a rehabilitáció után sokan nem fogyasztanak szeszes italt, mire Sheen közölte, hogy a rehabot nem neki találták ki, és mindig van valahol "happy hour" a világban. (Így hívják azt a vendégcsalogató 60 percet a bárok, éttermek, amikor olcsóbban, kedvezménnyel adnak bizonyos italokat.)

Forrás: AFP/Getty Images/Ethan Miller

Az Anger Management című sorozat első része csütörtökön kerül adásba az FX csatornán. A tévétársaság nem kívánta kommentálni az interjút.