Négy újabb résszel képernyőn az Igazi szex

Vágólapra másolva!
Az HBO Igazi szex című dokumentumfilm-sorozata a legkülönfélébb szexuális szokásokat és segédeszközöket mutatja be. Júliusban négy epizódot tűz műsorra a csatorna: többek között a Macbeth pucér változata, erotikus táncverseny és cirkusz, valamint állatjelmezes szeretők lesznek képernyőn.
Vágólapra másolva!

Az HBO 1990-ben indította el az Igazi szex című dokumentumfilm-sorozatát, amely hamar népszerűvé vált, rendre magas nézettséget hozott a csatornának. A provokatív sorozat a kilencvenes évek erotikus világába kalauzol: kiderül, hogy az ember hogyan fejezi ki a szex iránti vágyát, milyen új utakat és módokat talál a szexuális örömszerzéshez. A szériából 2009-ig 33 epizód készült, melyek mindegyike három-négy szexuális témájú riportból, illetve ezekhez kapcsolódó, civilekkel készített interjúkból áll. A Best of különkiadásokon kívül egy spin-off sorozata is létezik Szextra címmel.

Az Igazi szex négy epizódja látható az HBO-n júliusban: július 5-én éjjel néhány texasi férfi és nő lesz a képernyőn, olyanok, akik kedvelik a lovakkal kapcsolatos szerepjátékokat, kalandokat. Bemutatkozik egy társulat is, amely Shakespeare Macbeth-jének sajátos, pucér változatát adja elő Floridában (amivel természetesen óriási felháborodást kelt). A július 12-i adásban egy rendhagyó pankrációversenynek lehetünk tanúi, amely a mérkőzést követően össznépi orgiába megy át. Bemutatkozik egy csak férfiakból álló ausztrál bábcsoport, melynek tagjai a nemi szervük segítségével adnak elő különféle történeteket; valamint egy kansasi erotikus táncversenyre is ellátogathatunk, ahol a versenyzőknek lovagolniuk is kell, meztelenül.

A július 19-i epizódban bemutatkozik egy New Orleans-i cirkusz, amelynek tagjai erotikus produkciókkal - kötéltáncos sztriptízzel, meztelen tűznyelőkkel - szórakoztatják a nagyérdeműt, július 26-án éjjel az anális szexről, az álarcos orgiákról, a kaszinók buja nőiről lesz szó.