Szibéria helyett nyugat felé ment a Maradj talpon! első fődíjasa

Vágólapra másolva!
Bajorfi Ákos február végén vitte el a Maradj talpon! 25 millió forintos fődíját, akkor úgy nyilatkozott, a Transzszibériai expresszre váltana jegyet a nyereményből.
Vágólapra másolva!

A 29 éves ügyvéd, Bajorfi Ákos volt a vetélkedő történetének első és eddigi egyetlen fődíjasa. A nyertes a február 29-i adásban úgy nyilatkozott, a jelentős összegből egy utazást tenne a legendás Transzszibériai expresszen, amely a Föld leghosszabb vasútvonalán fut, több mint kilencezer kilométert tesz meg.

"Több utat terveztünk, az írországi már mögöttünk van, oda elvittem a feleségemet. A Transzszibériai expresszen való utazással még várnunk kell, mert most egy nagyobb projektünk van, ugyanis a feleségemmel éppen gyermeket várunk. Ekkora távolságra pedig babával nem szeretnénk menni, annyira azért nem vagyunk bátrak" - mondja az [origo] megkeresésére Bajorfi Ákos.

MTVA

Mindenesetre Írországgal is elégedett volt a pár: "Nagyon-nagyon tetszett mind a kettőnknek, és kifejezetten jó időnk is volt, pedig a helyiek sem emlékeznek az elmúlt évekből öt egybefüggő napra, amikor sütött a nap. Írország mellett Észak-Írországot is megjártuk, ahol egy harminc méter magasban függő kötélhídra is rámerészkedtem. Mindehhez persze autót béreltünk, mely során azt azért meg kellett állapítanom, hogy nem könnyű a baloldalon vezetni, főleg úgy, hogy körforgalommal is rendesen el van látva mindkét ország" - meséli az ügyvéd. A 25 millió (amelyből természetesen még adózni is kellett) maradékának is megvan már a helye: egy olyan lakást szeretnének, amelyben már van gyerekszoba is.

A Maradj talpon! műsorvezetőjével, Gundel Takács Gáborral készült interjúnkat itt olvashatja.