Kovács Lázár kiszabadul a természetbe

Vágólapra másolva!
Kovács Lázár, aki az RTL arca volt éveken át, aztán a TV Paprikán lesz látható, megkapta a Receptdaráló második évadját, száz résszel.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub - azaz a Receptklub - korábbi séfje, Kovács Lázár a TV Paprika arca lesz a következő évben, ugyanis június 9-én indul vele a Receptdaráló Extra, amely szombatonként délelőtt 10-kor kerül képernyőre. Nyáron heti egy új adás várható, ősztől naponta lesz képernyőn a séf, aki ezúttal nem csak a konyhában ügyködik, jól megvilágítva, lágyan zümmögő szagelszívó alatt, hanem járja az országot is, főz szabad ég alatt, pajtában, kétszáz tehén meghitt társaságában, egy tejgazdaságban, tyúkól mellett pedig szárnyasokat kerget, azzal fenyegetve őket, hogy pörköltként végzik.

Miközben Kovács Lázár az új sorozatban medvehagymát gyűjt az erdőben, gasztronómiai fesztiválokat látogat meg, a TV Paprika egész adásokat szán arra, hogy bemutassa, egy-egy egészségügyi probléma (mint a vérszegénység) esetében milyen jó receptekkel lehet feldobni a hétköznapokat. A csatorna közlése szerint lesznek stúdióadások is jócskán, de az utazós műsorokban a hazai kistermelők és a magyar alapanyagok kapnak nagyobb szerepet.