Már forgat az MTV sorozatában Havas Henrik

Vágólapra másolva!
A Marslakók produkció kereste meg a Heti Hetes és a Mokka egykori képernyősét, aki a napokban csatlakozott az MTV-s szappanoperához.
Vágólapra másolva!

"Három rendezővel és három stábbal dolgozom. Szerencsém van, mert megengedik, hogy improvizáljak. A rendezőkkel csak nagyjából beszéljük meg, mit szeretnének, a többit rám bízzák. Ez azért is érdekes, mert a profi színészek kötöttek a szöveghez. Hálás vagyok, hogy miattam átálltak egy másik hullámhosszra, és alkalmazkodnak hozzám. Talán még örülnek is neki, hogy nem kell annyit tanulniuk!" - mondta el Havas Henrik a Blikknek.

A Heti Hetes és a Mokka korábbi szereplője szerint nincs semmi különös abban, ha valaki munka közben szentségel. "Nagyképűen egy rágót kellett kipöckölnöm a csomagolásból, majd bevennem a számba, de nem sikerült. Nem tagadom, begurultam, mert már sokadjára vettük fel azt a jelenetet. Magamat adom a sorozatban is, úgyhogy nem zavartattam magam, elkezdtem káromkodni, ahogyan szoktam. Először nagyot nézett mindenki, aztán jót röhögtek a dühöngésemen" - mesélte a lapnak.