Jót tett Leonardo DiCapriónak, hogy nem kellett a Baywatchba

légy képben, David Hasselhoff Baywatch
Vágólapra másolva!
David Hasselhoff egy interjúban beszélt a régi időkről: szerinte jól járt azzal a Titanic szereplője, hogy nem került be a sorozatba.
Vágólapra másolva!

Korábban Jeremy Jackson beszélt arról, hogy Leonardo DiCapriót kellett kiütnie a nyeregből, hogy megkaphassa a Baywatch-ban Hobie szerepét. Egy május 30-án megjelent interjúban a movieline.com kérdezett rá erre David Hasselhoffnál, aki megerősítette a sztorit. "Találkoztam Leonardo DiCaprioval és azt mondtam neki, hogy tudod, ez volt a legjobb dolog, ami történhetett veled. Soha nem kaptad volna meg a Titanic főszerepét, nem lettél volna nagy sztár" - mesélte. Úgy látja, hogy a Baywatch után sokan, így ő és Jeremy Jackson is csak várják a jobb munkákat.

Forrás: AFP

A Baywatch-ban két srác is eljátszotta Mitch Buchannon (David Hasselhoff) fiát: elsőként Brandon Call tűnt fel a szerepben, akit aztán az Egyről a kettőre című vígjátéksorozatban is láthattunk. A Hobie-t alakító másik színész, Jeremy Jackson már 31 éves.

A Magyarországon is kedvelt sorozat 1989 és 2001 közt volt képernyőn az USA-ban, világhírt hozva David Hasselhoffnak és Pamela Andersonnak.