Alekosz a próbafelvételek után leülné újabb büntetését

Vágólapra másolva!
A VV4 nyertese túl van pár felvételen, szerinte hamarosan indul új műsora. Időközben egy hónap alatt négyszer is megbüntették a rendőrök, tárgyalásra kell mennie, és ha utána is pénzbírságot kap, inkább fogházba vonul.
Vágólapra másolva!

"Új műsorom folyamatban van, én mindenesetre készenlétben vagyok. Próbafelvételek voltak, műsor lesz belőle, mindenképp ősz előtt, szerintem addig nem várnak" - mondta az [origo]-nak Alekosz, a Való Világ 4 nyertese. Úgy tudjuk, több műsorterv merült fel, és az is elképzelhető, hogy a realityszereplő nem a TV2-n, hanem a TV2-csoport másik tévéjén (Fem3, Pro4) köt ki.

Addig azonban újabb bírósági tárgyalás vár rá (az RTL Klubbal folyó ügye mellett), ugyanis négyszer egymás után megbüntették közúti kihágások miatt, amikor pedig protestált, és letegezte a rendőröket, feljelentették. "Érden, ahol lakom, elég gyakori igazoltatás, hetente egyszer leállítottak, hol 10, hol 15 ezer forintot kellett fizetnem, mert nem használtam irányjelzőt vagy nem volt bekötve az övem. Amikor jeleztem, hogy jobb lenne, ha az igazi bűnözőkkel foglalkoznának, ellenszegülésre hivatkozva feljelentettek, így májusban bíróságra kell mennem" - magyarázta.

tv2

Alekosz - aki eddig mind a négy büntetését befizette - közölte, hogy amennyiben bűnösnek találják és pénzbírságot kap, nem fizet, inkább leüli. "Nem azért mert nem tudnám kifizetni, hanem az elvek miatt" - tette hozzá.