Hazai valóságshow-rekord: tíz perc után küldtek haza egy Éden Hotel-szereplőt

Vágólapra másolva!
A Viasat3 valóságshow-jának április 3-i adásában két új lány érkezett az óceánparti ingatlanba, de egyikük tíz perc után kiesett, még ki sem csomagolhatott.
Vágólapra másolva!

Aligha volt ilyen rövid időtartamú szereplés hazai valóságshow-ban: a játékosok közé beválogatott győri születésű Nonszi (a képen) nagyjából tíz percet szerepelhetett az Éden Hotel-ben, ugyanis a lakótársak túl erősnek gondolták, és menten kiszavazták. A műsor honlapja szerint a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán tanul, hobbija a modellkedés és a tánc, a 25 millióból pedig kocsit és lakást vett volna. Erre immár aligha lesz módja, hacsak valamilyen csavarral vissza nem hozza a Viasat3.

Forrás: Viasat3

Nonszival ellentétben, akit a tíz perc miatt talán fölösleges volt kiutaztatni a Csendes-óceán partjára, Petra sikerrel vette az első akadályt, és bezsebelte a szereplők voksainak jó részét: mint a Corvinus Egyetemen tanuló lány elmondta, szándékosan nem öltözött csábítónak, direkt visszafogott és szerény volt, nehogy erős ellenfelet lássanak benne a lakók. Első taktikai húzása bejött, és a csütörtöki párválasztó után biztosan marad is, hiszen jelenleg több fiú van benn, így közülük lesz kieső.