Két fölösleges nő mehet a Tv2 összecsapására

Vágólapra másolva!
December 6-án kiderült, hogy Dóra megy az ÖsszeEsküvők pénteki show-jába. Ellenfele Mása lehet, akinek szintén nincs benn párja, így tökéletesen esélytelen a fődíjra, amit csak azok vihetnek el, akik összeházasodnak.
Vágólapra másolva!

Lezajlott az utolsó szembesítés az ÖsszeEsküvők-ben. Niko nyitott, szerinte a döntőben olyan lányoknak van a helye, akik végigcsinálták a három hónapot, így Dórát jelölte meg. A vörös hajú lány - aki egyfajta jöttment a műsorban, akárcsak Alekosz - Mására tette a képzeletbeli jelet. A kétgyerekes anyuka visszaadta a jelölést, de mivel Csenge is a később érkezett nő nevét mondta ki, három jel után neki kell mennie.

tv2

"Nem találtam meg, amiért ide bejöttem. Nagyon izgalmas lenne, ha Nikóval mennék ki, de legszívesebben Mását választanám. Renikével kellett volna kimennem, mert vele volt mindig viharos a kapcsolatom" - elemezte a lány, akinek benti léte gyakorlatilag teljesen felesleges, mert a VV4 győztesével nem állt össze, ahogy a szerkesztők remélték, viszont nyerni csak párban lehet. Ugyanígy érthetetlen Mása ragaszkodása a bennmaradáshoz: két kisgyereke nem látta szeptember óta, a fődíjat pedig nem viheti el, mert párja sincs, jóformán a reality kezdete óta.

Olvasnivaló: Hová megy Fábry, mi lesz D. Tóth Kriszta show-jával?