Oroszlán Szonja elméletben bárkit lefegyverez

Vágólapra másolva!
A színésznő az egyik főszereplője az október elején indult Hacktion című magyar akciósorozatnak. A Kultúrparton a fárasztó forgatásról, a várakozással töltött egy évről mesélt, és elmondta, hogy közelharcban egyre ügyesebb.
Vágólapra másolva!

"A mi esetünkben egy egész évig gondolkodtak a folytatáson. Tűkön ültem, mert imádtam akciót forgatni. Aztán egy szép nyári napon felhívott a gyártásvezető, és közölte, hogy készüljek, mert folytatjuk, amit elkezdtünk. Néhány ember és a kamerák lecserélődtek, az alapozó az arcomon HD-minőséghez lett kiválasztva, a hajam göndörről egyenes lett - amit az író egy jól megfogalmazott mondattal helyre is rakott - és már kezdtük is a forgatást" - emlékezett Oroszlán Szonja a hosszabb leállás időszakáról.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Több képért klikk a fotóra!

"Reggel ötkor nem szívesen kel az ember, főleg, ha dolgozni indul, tizenkét órára. Az elmúlt hetekre pedig az én esetemben ez volt a jellemző. Nem is lehet erre igazán készülni. Megpróbáltam már este kilenc körül lefeküdni, de csak forgolódtam az ágyban, reggel pedig majdnem sírtam, amikor pár óra alvás után csörgött a vekker, és muszáj volt elindulni. Na, a negyedik nap után ez mind elmúlt; este nyolckor már alig tudtam nyitva tartani a szemem... Reggel még csak-csak friss tudok lenni, délelőtt kell még egy kávé, ebéd után pedig mindig van egy mélypont, ahol két jelenet között megtanultam nyitott szemmel aludni. A nap végére fellép a kitágult pupillás zombiállapot, egészen addig, amíg hazaérve be nem ájulok az ágyba. De minden új, örömmel teli forgatási nap meggyőz arról, hogy érdemes csinálni, mert ez egy hivatás, és én imádom!" - írta.

A Hacktion-ben Bettit, a rendőrlányt alakítja, aki az informatikai osztályon dolgozik, de annyira ügyes, hogy az Infrastruktúra Védelmi Osztag, az IVO megpróbálja beszervezni. "Küzdelem lesz benne minden szinten. Betti tud bánni a fegyverrel, tud verekedni, le tud szerelni bárkit, legyen az akár két méter és százötven kiló, szóval meg tudja védeni magát bármilyen támadástól. Kemény csaj a javából, és még ért is a számítógépekhez. Pár hét után már kezdünk közel kerülni egymáshoz a karakteremmel, legalábbis ami a verekedést és a lövöldözést illeti. A forgatás kötelező lőgyakorlattal kezdődött, ami nekem annyira megtetszett, hogy elhatároztam, hogy folytatom, és megtanulok rendesen lőni. Hozzáteszem, meglepően jól ment már az elején! A verekedésről annyit, hogy mára már tudom, hogy kell valakitől hirtelen elvenni egy fegyvert, gúzsba tudok kötni bárkit a saját zakójával, és tudok bilincset gyártani orosz módra egy egyszerű nadrágszíjjal úgy, hogy abból metszőolló nélkül kiszabadulni nem nagyon lehet" - írta a Kultúrparton.