Előítéletekkel találkozik a True Blood biszexuális sztárja

Vágólapra másolva!
A True Blood főszereplőjeként is ismert Anna Paquin elismerte, hogy nagyon sokan támadják biszexualitása miatt, viszont reméli, hogy a társadalom egyre elfogadóbbá válik, ahogy mind több ember vállalja fel azt, hogy mindkét nemhez vonzódik.
Vágólapra másolva!

Az Oscar-díjas színésznő - aki házasságban él a szintén a True Blood-ban szereplő Stephen Moyerrel - 2010 áprilisában egy közleményben vallotta magát biszexuálisnak. Egy interjúban visszatért a témára: reméli, hogy az emberek hamarosan elfogadják, hogy nem mindenki egyforma. "Őszintén, ezelőtt soha senki nem kérdezett a biszexualitásomról. Nagyon sok előítélet van velünk szemben, de egyre többen beszélnek erről, és az emberek is elfogadják" - nyilatkozta a színésznő a V nevű magazinnak.

hbo

Bár biszexuálisnak tartja magát, boldog a férjével, és nem zavarja, ha szexjelenetet kell eljátszania Stephennel, mert tudják a határokat. "Lehet, hogy furcsának kellene lennie, hogy szeretkezést imitálsz a férjeddel egy csomó ember előtt, de szerintem nagyon izgalmas" - tette hozzá 28 éves színésznő.