Rákóczi Feri után Papp Gergő sem bír Alekosszal

Vágólapra másolva!
Az április 4-i hétnek új műsorstruktúrával vágott neki a Tv2, de a Való Világ ellen küldött Aktív egyelőre nem tudja megszorongatni nézettségben a valóságshow-t, pedig Bencsik Tamara melleit is bevetették.
Vágólapra másolva!

Új esti struktúrával kezdte a Tv2 az április 4-i hetet: a Tények hosszabb lett, az Aktív előrébb került, a Való Világ műsorsávjába, a Jóban Rosszban hívei pedig örülhettek, mert a korábbi egy helyett napi két részt láthattak. Az RTL Klub erős nézettségű valóságshow-ját a Tv2 magazinműsora egyelőre nem tudta befogni: április 11-én a reality 43,5 százalékos közönségaránnyal nyert a kereskedelmi célcsoportban, az Aktív viszont csak 15,5 százalékot ért el. Később a Tv2 javult valamelyest, de a Jóban Rosszban sem tudta megszorongatni a Fókusz-t és a Barátok közt-et.

Mivel az valószínűtlen, hogy sokan a végjátékban szokjanak le egy hónapokon át, napi rendszerességgel nézett valóságshow-ról, az Aktív-ra majd május 8-a, a VV4 fináléja után újabb nézettségi csata vár: várhatóan röviddel később indulhat a Szerelem legfölsőbb szinteken, Alekosz párkereső, randis realityje.