Kifütyülték és ünnepelték is a Big Brotherbe hívott Charlie Sheent

Vágólapra másolva!
Ahogyan mostanában egész karrierje, úgy turnéja is ellentmondásosan alakul Charlie Sheennek: amíg Detroitban kifütyülték, addig Chicagóban felállva ünnepelték. A színész közben első, Snoop Dogg-gal közös dalát is bemutatta, a Big Brother-be is hívják, a Twitteren pedig Miley Cyrusszal haverkodott össze, vagyis továbbra is szinte mindennap szolgál valamivel a sajtónak.
Vágólapra másolva!

A Két pasi - meg egy kicsi-ből kirúgott Charlie Sheennel egy ideje nemcsak az amerikai, de a világsajtó is napi szinten foglalkozik, miután rendre előáll valamilyen agyament ötlettel, vagy egyszerűen csak olyan nyilatkozatokat tesz, amelyeket muszáj idézni. Balhéiról mi is írtunk, legjobb szövegeit is összeszedtük - de két nagyobb cikkünkön kívül is olvashat a színészről az [origo] oldalain.

Miután kitombolta és kirúgatta magát sorozatából, Sheen bejelentette, hogy turnézni fog, több amerikai és kanadai városban előadja műsorát. Az ominózus városok vegyesen fogadták a színészt: amíg április 2-án Detroit lakói még kifütyülték, és követelték vissza a pénzüket, addig másnap a chicagóiak már hatalmas tapssal fogadták, és a "Detroit Sucks" jelmondatot skandálták, harmadik este pedig a clevelandiek is azt kiabálták, hogy "Fuck Detroit". Sheen erre úgy reagált az E! News című hírműsorban, hogy "pár dolgot még kurvára ki kell dolgoznia", vagyis az egész show még mozgásban van.

Sheen Detroitban azzal kezdte a produkciót, hogy válaszolt a nézők kérdéseire, melyek közül persze több igen kínos volt, a színész kedvenc pornósztárjaira vagy épp kokainfogyasztási szokásaira kérdeztek rá. Sheen ezekre becsülettel válaszolt is, de aztán állítólag bűn rossz műsort adott, sőt át is verte a közönséget: Snoop Dogg-gal közös dalát, a Winning-et elvileg itt mutatta be, de sem ő, sem a rapper nem jelent meg a színpadon, a szerzeményt egy Simon Rex nevű cimborája adta elő.

A Detroit Free Press című helyi lap élő blogja szerint a nézők közül sokan már az első fél órában otthagyták a termet, és akik végig ott maradtak, azok is többnyire csak fújoltak, és olyasmiket kiabáltak, mint hogy "Charlie Sheen ellopta a pénzemet!" Huszonnégy órával később Chicagóban Sheen már állótapsot kapott, a Chicago Tribune szerint a korábbi összefüggéstelen dumák helyett komplett előadást tartott. Legalább egy, tévés szempontból is érdekes hírrel is szolgált, azt mondta, ha a készítők visszavennék a Két pasi - meg egy kicsi-be, igent mondana.

Sheen miatt tért vissza a Twitterre Miley Cyrus

Úgy tűnik tehát, Sheen valamennyire kezd szelídülni (vagy tisztulni), visszavett a "vatikáni bérgyilkos varázsló" figurájából. Így is szolgál azonban cikkeznivalóval: már a turné előtt bedobta, hogy közös számon dolgozik Snoop Dogg-gal és a Filter gitárosával, Rob Pattersonnal. A Winning című dal Sheen twitteres bejegyzésén alapul - Snoop Doggtól amúgy sem áll távol az ilyesmi, Oh Sookie címmel például a True Blood - Inni és élni hagyni előtt is tisztelgett már.

Sheen világrekorder Twitter-oldalán újabban is produkál érdekes dolgokat, ami még Hannah Montana alakítóját, Miley Cyrust is visszahozta a közösségi oldalra. A tinisztár korábban eltűnt a Twitterről, de most visszatért, mégpedig - mint írta - két okból: egyrészt a rajongók kedvéért, másrészt, hogy Sheen blogját tudja követni. A kijelentésre a színész is reagált: "Mindig sejtettem, hogy nagy vagy. Most be is bizonyítottad. Kösz a szeretetért" - írta az énekesnőnek.

Sheen közben új barátnőt is szerzett a - több elődjéhez hasonlóan - pornómúlttal rendelkező Megan Levant személyében, és egy százmillió dolláros perbe kezdett, a bíróság elé citálta korábbi munkaadóját, a Warner Bros.-t. Nyilvános tárgyalást akar, mert szerinte a döntőbírák összejátszanak a stúdióval, és úgy véli, üzleti érdekek állnak a háttérben.

Emellett azon munkálkodik, hogy levédessen huszonkét, általa használt kifejezést (például a "vatikáni bérgyilkos"-t vagy a "tigrisvér"-t), és még a feltámadó Big Brother-be is bekerülhet, ha teljesül a készítők akarata, akiknek a celebes kiadáshoz összeállított listáján Sheen szerepel az első helyen.