Robert De Niro után Jolie-ra, Pittre vadászik Hajdú Péter

Vágólapra másolva!
Vasárnap este a Frizbi Hajdú Péterrel című talkshow-ban Robert De Niro lesz az egyik vendég - a színészt Andy Vajna hívta Magyarországra.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este a Tv2 Frizbi-jében Robert De Niróval beszélget a műsort vezető Hajdú Péter: az anyagot vasárnap délelőtt veszik fel egy budapesti szállodában, szinkrontolmács segítségével. Este a nézők már De Niro állandó magyar hangjával, Reviczky Gáborral fogják hallani a beszélgetést.

Arra, hogy a színész mekkora összeget kap majd azért, hogy szerepel a műsorban, az [origo] nem kapott választ. A Robert De Niróhoz hasonló kaliberű színészek igencsak jelképes összegekért - átlag 200 dollárért - mennek el az olyan, egészen más dimenziót jelentő, amerikai beszélgetős műsorokba, mint például a Jay Leno által vezetett The Tonight Show. Ezek persze komoly promóciós felületek a sztárok számára, ott reklámozhatják filmjeiket, sorozataikat, lemezüket - de Magyarországra behozni egy világsztárt, tévéshow kedvéért, 100 ezer dollárt is kóstálhat, így egyetlen esély akkor meghívni őket, ha Budapesten tartózkodnak épp, más okból. (Bővebben erről itt írtunk)

De Niro azért jött Budapestre, hogy Andy Vajnával együtt megnézze egy neves étteremlánc első magyarországi éttermét. A pesti étterem, a lánc többi étterméhez hasonlóan,Nobuyuki Matsuhisa japán séf, De Niro és Vajna közös irányítása alatt üzemel.

Hajdú elmondta az [origo]-nak, hogy igen nehéz a De Niróhoz hasonló presztízsű sztárokat magyarországi tévés interjúra csábítani - utoljára, még sok évvel ezelőtt, Friderikusz Sándor készített interjút a színésszel. Ennek ellenére a Tv2 még az ősz folyamán igyekszik megnyerni a műsornak a Magyarországon tartózkodó Angelina Jolie - Brad Pitt páros valamelyikét, továbbá tárgyalásokat folytatnak egy meg nem nevezett sztárral.