Heti horoszkóp december 1-től 7-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A következő napokban az lesz az első számú feladatod, hogy megtanuld befejezni a feladataidat. Hajlamos vagy ugyanis a kapkodásra, és arra, hogy mindenbe csak egy kicsit kóstolj bele - egyszerűen kevés olyan dolog van, ami hosszabb időre is leköti a figyelmedet. Most azonban szükséged lesz a koncentrálás képességére, elsősorban azért, hogy másoknak a kedvére tegyél azzal, hogy tényleg odafigyelsz rájuk. A hét végére a családi kapcsolataidban következhet be változás: ha eddig haragban voltál valakivel, akkor most minden lehetőséget megkapsz arra, hogy kibéküljetek.

Bika (április 21. - május 20.)
Ezen a héten igen szívesen hagyod a hátad mögött a megszokott dolgokat, és egyáltalán nem ragaszkodsz a megszokotthoz: hajlandó vagy új dolgokat kipróbálni, mindenhez érdeklődve és nyitottan állsz hozzá. Ezzel pedig komolyan meglepheted a környezetedet, a többiek ugyanis úgy tekintenek rád, mint aki szereti a tradíciókat, a jól bejáratott, biztonságos életet. Most azonban örömmel kezdeményezel és szívesen teszel - lelki vagy valóságos - utazásokat is. Ha szeretnél kimozdulni egy kicsit az ünnepek alatt, akkor most érdemes ezt megszervezned!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ha nem vagy biztos abban, mit is szeretnél az élettől, vagy hogy jó úton haladsz-e, akkor most érhet néhány "aha-élmény": egyik pillanatról a másikra mindent tisztábban, teljesebben láthatsz mindent, és azt is könnyebben el tudod majd dönteni, hogy mi legyen a következő lépés. Ha változtatni szeretnél, akkor várj ezzel néhány hetet, ám a hosszú távú terveidet összeírni, vagy olyan "szerződéseket", megállapodásokat kötni, amelyek évekre, évtizedekre meghatározzák az életedet (legyen szó akár magánéletről, akár a karrierről), érdemes most.

Rák (június 22. - július 22.)
Teljesen új oldalukról ismerheted meg a hozzád közel álló embereket, és ez hatalmas örömmel tölthet el téged. Nagyon kedvezően alakulhatnak a kapcsolataid: mindenki részéről különleges együttműködési vágyat tapasztalhatsz meg, és azt is észreveheted, hogy sokkal könnyebben elfogadnak téged. Ha volt valaki az életedben, akivel eddig nem volt túl jó a kapcsolatod, vagy sok volt közöttetek a konfliktus, most jó eséllyel oldhatod meg ezeket a dolgokat egyszer s mindenkorra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon szeretnéd megváltoztatni a világodat, és most nagyon jó esélyeket kaphatsz arra, hogy végre a kezedbe vedd az irányítást, és tényleg megmutasd, hogy mire is vagy képes. Igaz, először azt kell eldöntened, hogy melyik az az életterület, amelyiken először szeretnél egy kicsit többet "dolgozni" - most ugyanis érdemes erre koncentrálni. Most egyáltalán nem célravezető, ha szétaprózod az energiádat és a figyelmedet! A hét második felétől igyekezz minél többet pihenni, és rendesen aludd ki magad, kemény napjaid lesznek, amelyekre érdemes jó előre felkészülnöd.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Korábbi szokásoddal ellentétben most örömmel állsz ki mások elé, és szívesen osztod meg a gondolataidat a "nagyközönséggel" is. Azt, hogy nem vagy olyan visszahúzódó és szerény, mint korábban, a többiek is észreveszik, és érdeklődve fordulnak feléd, hiszen nagyon kíváncsiak rád - eddig pedig nem sok alkalmuk volt arra, hogy megismerjenek. A nyitottságod és a kezdeményezőkézséged abból a szempontból is előnyös lehet, hogy a saját életedet is kész vagy megváltoztatni, és örömmel, lelkesen javítod ki a hibáidat.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A következő napokban a legszívesebben otthon maradnál, nem akarsz a társasági élettel vagy éppen a munkával törődni, csak a családoddal foglalkoznál - ennek természetesen sem a barátaid, sem a munkatársaid nem örülnek túlzottan, hiszen úgy érzik (joggal), hogy elhanyagolod őket. Próbáld megtalálni a helyes egyensúlyt, vagy, ha ezzel nem akarsz foglalkozni, akkor egyszerűen mondd meg az ismerőseidnek, hogy egy ideig most nélkülözniük kell téged, a munkahelyeden pedig vegyél ki néhány szabadnapot. Erre a néhány napos pihenésre mindenképpen szükséged van!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Teljes testi-lelki megújulásra számíthatsz a következő napokban, ráadásul nagyon élvezed, hogy most mindent a kedved szerint alakíthatsz és teljesen új, tiszta lapokat írhatsz tele a kedved szerinti történetekkel. Kezdd a társasági életedben és az emberi kapcsolataidban a megújulást: most olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel hamar csodás barátság alakulhat ki közöttetek, és rengeteg dolgot tanulhattok egymástól. A hét második felében azt is megtanulhatod (legalábbis elkezdheted a tanulási folyamatot), hogy nem kell mindig komolyan venned magad, időnként nevethetsz is a hibáidon.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Szoktalanul nyugodt és csendes napok jönnek az életedben, és te örömmel vonulsz vissza, hiszen a lelked mélyén már eleged volt az állandó nyüzsgésből. Most azokat a tapasztalatokat is tökéletesen be tudod építeni a személyiségedbe, amelyek az elmúlt hónapokban, években értek téged. Sok új összefüggést is találhatsz, és ezek teljesen új megvilágításba helyezhetik azokat a problémákat, amelyeket korábban megoldhatatlannak véltél, és elkönyveltél olyannak, mint amit egyszerűen "meg kell szoknod".

Bak (december 22. - január 20.)
Saját magaddal szemben is rengeteg kérdésed lehet, és időnként nem tudod, hogy mit miért is teszel: igazi rejtély lehet most a lelked, te pedig kifejezetten bizonytalannak érezheted magad amiatt, hogy túl hullámzóak az érzelmeid. Pedig az, hogy bizonyos dolgokat másként élsz meg, mint eddig, még jó is lehet, hiszen az új tapasztalások azzal járnak együtt, hogy újat tanulsz a világról, és persze saját magadról is. A hét második felében érhet jó néhány kellemetlen, provokatív élmény, de ahelyett, hogy dühöngeni kezdenél ezek miatt, inkább kezeld őket "próbatételként".

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nagyon elemző, kutató módon álltál eddig a világhoz, és szerettél volna mindent, amivel csak találkozol, alaposan megvizsgálni. Ez a tulajdonságod most egy kicsit átalakulhat: bár a kutatási vágy megmarad, a téma és a megközelítés inkább spirituális irányba mozdul el. Az érzelmekről, az élet "nagy kérdéseiről" beszélgetsz a legszívesebben másokkal, és olyan könyveket, filmeket keresel magadnak, amelyek ezeket a témákat mutatják be. Mivel az egészségeddel is érdemes lenne foglalkozni, beszélj meg időpontot egy természetgyógyásszal vagy homeopatával, valakivel, aki holisztikus módon szemléli az emberi testet.

Halak (február 20.-március 20.)
Meglepheted a környezetedet azzal, hogy igen türelmetlen és agresszív vagy, és egyáltalán nem rejted véka alá a véleményedet: sőt, bárkinek kész vagy megmondani, amit gondolsz, még akkor is, ha korábban inkább csendben maradtál, nehogy megbánts másokat. Igaz, ennek nagyon jó hatása is lehet a barátságaidra, mert egy teljesen új, sokkal őszintébb oldaladat mutathatod meg az ismerőseidnek - igaz, ez azzal járhat együtt, hogy te is több kritikát kaphatsz, és már nem bánnak majd úgy veled a többiek, mint a hímes tojással. Készülj fel jó előre arra, hogy "keményebb", de teljesebb lehet a kapcsolatod a többiekkel.