Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Nyilas csillagjegyben halad, együtt áll a Vénusszal, ezért örömmel töltjük az időnket a családtagjaink társaságában, és szívesebben maradunk otthon, ha választhatunk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Nyilas csillagjegyben halad. A mai napon hatalmas szerepet kaphat az életünkben a sport és a mozgás - különösen a szabadban végzett mozgásformák -, ezért még akkor is érdemes egy kicsit kimozdulnunk otthonról, ha egyébként inkább lustálkodni szeretünk jobban. Mivel meglepően optimista hangulatban vagyunk, kipróbálhatunk valamilyen szokatlan, ismeretlen sportot is, amitől eddig önbizalomhiány miatt tartózkodtunk.

A Nyilas uralja a combok és a csípő területét, ezért ha szeretnénk felvenni a harcot a narancsbőr ellen, akkor a mai napon sikerrel kezdhetünk el egy testfeszesítő kúrát. A fahéj ismert bőrfeszesítő és méregtelenítő hatásáról, ám legyünk vele óvatosak, mert könnyen válthat ki allergiás reakciót.

A Hold ma együtt áll a Vénusszal, ezért örömmel töltjük az időnket a családtagjaink társaságában, és szívesebben maradunk otthon, ha választhatunk. Minden olyan tevékenység támogatott lehet a mai napon, ami valamilyen módon az otthonteremtéssel, fészekrakással van összefüggésben. Szívesen nézegetünk lakberendezési lapokat, vagy válogatunk új bútorokat, kiegészítőket az otthonunkba, de a párkapcsolatunkban is előkerülhetnek a gyermekvállalással, házassággal, családalapítással kapcsolatos témák.