Sienna Miller fotóügynökséget perel

Vágólapra másolva!
Sienna Miller brit színésznő, a Csillagpor című film egyik szereplője  megelégelte a paparazzók folyamatos zaklatását, ezért pert indított az egyik nagy brit fotóügynökség ellen.
Vágólapra másolva!

Sienna Miller 26 éves brit színésznő, a Csillagpor című film főszereplője pert indított a Big Pictures Limited fotóügynökség, és annak alapítója, Darryn Lyons ellen. A híresség megelégelte, hogy a fotósok folyamatosan zaklatják, és megsértik a magánéletét. Darryn Lyons elutasította az ellene és ügynöksége ellen felhozott vádakat.

"A fotósok megfélemlítik ügyfelemet, és jelentős szenvedést okoznak neki. Eddig elviselte a zaklatásokat, de június vége óta, kérése ellenére sem javult a helyzet. A könyörtelen üldözés már sértette Miller kisasszony személyiségi jogait" - jelentette ki a híresség ügyvédje, David Sherbone a londoni Legfelsőbb Bíróság előzetes meghallgatásán. A tárgyalás időpontját január közepére tűzték ki.

Miller magánélete, különösen szerelmi kapcsolatai, többek között Balthazar Getty nős színésszel, gyakran szerepeltek a bulvárlapokban.

A bíróságnak Miller jogi képviselői elmondták, hogy a színésznőt (aki nem volt ott a tárgyaláson), több alkalommal is üldözték autóval, és egyéb, verbális és fizikai erőszaknak is áldozatául esett, mikor a lesifotósok próbálták lefényképezni őt.

Miller nem először adott hangot az erőszakos média iránti ellenszenvének, már több pert is indított lapok és fotósok ellen.