Sienna Miller pert nyert egy brit lap ellen

Vágólapra másolva!
Sienna Miller brit színésznő pert nyert a Daily Star című lap ellen, amiért az leközölt róla egy, a magánéletét sértő fotót.
Vágólapra másolva!

Sienna Miller brit színésznő, a Csillagpor című film egyik szereplője pert nyert a Daily Star napilap ellen; a híresség azért fordult bírósághoz, mert a lap olyan fotókat közölt róla, mely - Miller szerint - megsértette a magánéletét.

A fotókon, melyek néhány hete készültek Los Angelesben, a "meglehetősen összetört" Miller szerepel; a színésznő emellett azt állítja, hogy a lesifotósok "követték és zaklatták" őt.

A brit bíróság közel 27 000 dolláros kártérítést ítélet meg a színésznőnek, emellett bocsánatkérésre is kötelezte a lapot; a Daily Star ma megjelent számában azt írta, hogy "nagyon sajnálja, amiért olyan fotót közölt Sienna Millerről, melyet megalázó és kellemetlen módszer segítségével készítettek róla a paparazzók".

Miller egy másik, hasonló ügye még függőben van: a színésznő a News of the World és a Sun című lapokat is beperelte, amiért azok félmeztelen képeket közöltek róla. Szakértők szerint Miller 180 ezer dolláros kártérítésre számíthat.