Újságíró kérte meg Charlize Theron kezét

Vágólapra másolva!
Charlize Theron Oscar-díjas színésznőt feleségül kérte egy újságíró a velencei filmfesztivál egyik sajtótájékoztatóján - a híresség előbb tréfálkozott a riporterrel, majd udvariasan visszautasította.
Vágólapra másolva!

Charlize Theron Oscar-díjas színésznőt, a Hancock című film főszereplőnőjét feleségül kérte egy újságíró a velencei filmfesztiválon, egy sajtótájékoztatón.

Theron éppen új filmjét, a Burning Plant népszerűsítette, amikor egy ismeretlen újságíró meglepő kérdést tett fel neki.

"Charlize, nagyon szeretem és mélységesen tisztelem önt, szeretném feleségül venni, de azt előtte tudnom kell, hogy az ágy melyik oldalán alszik" - kérdezte a ripoter.

A színésznő először meglepődött a kérdésen, majd tréfálkozva azt felelte, hogy "mindig a másik oldalon", sőt, azt is megtudakolta az újságírótól, hogy "mennyire gazdag".

"Nagyon kedves kérdés volt, de a barátom biztosan megölné, ha szemet vetne rám" - fejezte be a színésznő, de azt hozzátette, hogy "még elgondolkozik a kérdésen".

Theron már évek óta van együtt Stuart Towsend színésszel, de lánykérésről még nem esett szó közöttük - Theron ugyanis azt vallja, nem a papírtól tartoznak egymáshoz a kedvesével.