Megnősült a Maffiózók sztárja

Vágólapra másolva!
Megnősült a Maffiózók című sorozat főszereplője: James Gandolfini a hétvégén feleségül vette szerelmét, Deborah Lin modellt.
Vágólapra másolva!

James Gandolfini amerikai színész, a Maffiózók című sorozat főszereplője a hétvégén feleségül vette barátnőjét, Deborah Lin modellt. Az esküvőt Hawaii szigetén tartották, és Gandolfini nyolcéves fia, Michael volt a vőfély.

A 46 éves színész és 40 éves kedvese "intim és elegáns", húsz perces ceremónián mondták ki a boldogító igent. A vacsorán 200 vendég vett részt, a menü hagyományos hawaii és kínai ételekből (homárból, disznósültből, kacsából és tésztából) állt, desszertként tiramisut szolgáltak fel.

"James és Deborah láthatóan nagyon boldogok együtt, mindketten szinte ragyogtak" - számolt be az esküvőről az egyik vendég. "Az egész gyönyörű és nagyon ízléses volt, mindenki fantasztikusan érezte magát."

Gandolfini és Lin 2007 márciusában kezdtek el randevúzni, múlt év végén jelentették be, hogy hamarosan összeházasodnak. A színésznek ez a második házassága, előző kapcsolata Marcy Wudarskkal 2002-ben ért véget.