Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Mérleg jegyébe, együtt áll a Marssal és a Vénusszal. Az érzelmeink felerősödhetnek, sokkal intenzívebben éljük meg őket, mint máskor - ez az időszak kedvező arra, hogy társaságba menjünk vagy a szerelmünkkel legyünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Mérleg jegyébe. Egészségügyi szempontból ez a vesék területét érinti, így a méregtelenítésre és salaktalanításra is hatással van ez az állás. Ahhoz, hogy a veséink minél hatékonyabban tudják végezni a munkájukat, érdemes időnként egy salaktalanító kúrát tartani, hogy ezzel is átmossuk a szerveinket. Fogyasszunk frissen facsart (vagy préselt) zöldség- és gyümölcsleveket, ezekben rengeteg vitamin, nyomelem és ásványi anyag található, ugyanakkor élénkítő hatásúak. A legtöbb ilyen lé azonban annyira erős, hogy sokan igen érzékenyen reagálnak rájuk, ezért ne ezek tegyék ki a napi folyadékfogyasztás nagy részét, inkább csak egy-két pohárral igyunk belőlük. A legjobb hatása a tiszta ásvány- vagy forrásvíznek van, ebből naponta akár több litert is igyunk meg.

A Hold ma együtt áll a Mars bolygóval és a Vénusz bolygóval egyaránt. Az érzelmeink felerősödhetnek, sokkal intenzívebben éljük meg őket, mint más napokon, és szívesen mutatjuk ki őket másoknak is. Ösztönösebbek leszünk, minden vágyunk, hogy részünk lehessen valamilyen kalandban vagy izgalmas szórakozásban - lehetőleg a szeretteinkkel, barátainkkal vagy a kedvesünkkel együtt. Ma valahogy minden könnyebben megy, ezért, ha van olyan dolog az életünkben, amit eddig nem mertünk megtenni, akkor ma bátran vágjunk bele! Arra is nagyszerű ez a nap, hogy megéljük személyiségünk gyermeki, játékos oldalát; sőt, ha haragban vagyunk valakivel, akkor ma megtehetjük az első lépéseket a békülés felé.