Heti horoszkóp július 28-tól augusztus 4-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Tölts egy kicsit több időt a családoddal, mostanában ugyanis elhanyagoltad őket. A következő napokban ugyanakkor rájöhetsz, milyen szórakoztató, érdekes és szeretetreméltó emberekkel vagy körülvéve, akik ráadásul minden körülmények között kiállnak melletted - még akkor is, ha nem értenek egyet azzal, amit teszel. A hétvégét igyekezz úgy megszervezni, hogy semmilyen "hivatalos" üggyel ne kelljen már foglalkoznod.

Bika (április 21. - május 20.)
Hajlamos leszel a kapkodásra a következő napokban, ezzel pedig rengeteget árthatsz magadnak. A mondanivalódra sem figyelsz oda annyira, mint kellene - túl őszinte vagy, és meggondolatlanul csevegsz mindenkivel, nem figyelsz oda az udvariasság és a diszkréció szabályaira sem. Pénzügyekben is lehet néhány rossz döntésed. A legjobb lenne, ha egy kicsit visszavonulnál - pl. elutaznál néhány napra -, így ugyanis kisebb az esélye annak, hogy bajba kerülsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A figyelem középpontjában leszel a hét első felében, szinte körülrajonganak a hódolók - munkatársak, ismerősök, barátok keresik a kegyeidet. Ha valamilyen nagyobb szabású dologba szeretnl belevágni, akkor a következő napok jó alkalmat jelenthetnek arra, hogy támogatójat szerezz az ügyednek. Csütörtöktól inkább a kreativitásod és a szellemi energiák lesznek a hangsúlyosak, ezeket pedig magányosan tudod a leginkább megélni.

Rák (június 22. - július 22.)
Nem igazán tudod eldönteni, hogy milyen irányba kellene "elmozdulnod", hogy tökéletesebbé tehesd az életedet. A hét közepére szerencsére megérkezik az ihlet, egy isteni szikra, amely utat mutat neked - igaz, a jelek egyáltalán nem azt az elképzelést erősítik, amelyet te korábban meghatároztál magadnak. Ne félj váltani, változtatni! Szerencsére, a mostani lehetőségek egyáltalán nem egy alkalomra szólnak, ha esetleg most kevés benned a bátorság, később is visszatérhetsz hozzájuk.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Úgy érzed, minden összeesküdött ellened, és csak pakolják, pakolják a nyakadba a terheket - te pedig nem nagyon tudsz mit tenni, (szokásoddal ellentétben) csak tűrsz némán. Lehet, hogy nem is annyira tragikus a helyzet, mint ahogy azt te érzed. Sőt, egy kis szervezőmunkával jó néhány nemszeretem feladattól megszabadulhatsz, csak tudnod kell, hogy kinek mit "passzolhatsz" le. Vesd be természetes bájodat, csáberődet, hogy támogatókat szerezz magadnak.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Híres vagy állhatatosságodról és eltökéltségedről, ezekre a tulajdonságokra pedig komolyan szükséged lesz ezen a héten, mert csupa olyan helyzet elé állíthat az élet, amelyek - első pillantásra - rettenetesen lehangolóak. Mielőtt döntést hozol, vagy cselekszel, vizsgáld meg alaposan mindegyik oldalt, és most kivételesen ne csak a tényeket és az objektív adatokat vedd figyelembe, hanem az embereket és az érzelmeket is. A hét végén próbálj meg egy kicsit lazítani: nem kell, hogy mindig, minden tökéletes legyen!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Elfelejtheted, hogy az éremnek két oldala van: azaz, nemcsak a te elképzeléseid lehetnek helyesek, és nem biztos, hogy a teljes igazság az, amit te annak gondolsz. Ha úgy érzed, képtelen vagy más helyébe is beleképzelni magad, akkor kérj segítséget egy őszinte és megbízható baráttól. Ő biztosan tud megoldást ajánlani a problémáidra. Csütörtöktől igen elbűvölő lehetsz, ezért érdemes minél több időt társaságban töltened!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon elszánt és határozott vagy a napokban, a szellemi képességeid is a csúcson vannak, nagyszerűen tudsz koncentrálni minden előtted álló feladatra. Ha van valami, amit eddig halogattál vagy reménytelennek gondoltál, akkor azt most érdemes újra elővenned: csodás lehetőségeid lesznek ugyanis arra, hogy mindent megvalósíts, amit csak eltervezel. Pénteken és a hétvégén mindenképpen menj el sportolni! A mozgás a testednek és a lelkednek egyaránt jót tesz majd!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Sokfelé kalandozhatnak a gondolataid a következő napokban, és ez sajnos azzal is együtt jár, hogy képtelen vagy koncentrálni egy-egy feladatra, túl sok időt töltesz álmodozással, tervezgetéssel... vagy csak egyszerűen "bambulással". Kell melléd valaki - akár egy lelkes barát, akár egy határozott családtag -, aki kirángat abból a posványból, amiben most benne vagy. Péntektől a kísérletezés kerül előtérbe az életedben, próbálj ki valami újat: menj el például egy egzotikus étterembe!

Bak (december 22. - január 20.)
Túlságosan komolyan veszed az életet - legalábbis látszólag. A lelked mélyén ugyanis vidám, könnyed és gondtalan vagy, és szinte csak a szóakozás érdekel. Éned ezen részét ugyanakkor nem szívesen mutatod meg másoknak, mert attól félsz, hogy könnyelműnek és felelőtlennek tartanak. Próbáld megtalálni a helyes egyensúlyt: a munka napjait töltsd komoly koncentrálással, a szabadidőben - vagy akár az ebédszünetben - engedd szabadjára a játékosságodat és humorodat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Ahogy telik a hét, úgy növekszik meg a te energiaszinted is - sőt, a hangulatod is egyre jobb és jobb lesz, ahogy közeledik a hétvége. Ez azonban nehézségeket is okozhat neked, hiszen a hét elején semmi kedved dolgozni, vagy a házimunkákhoz, legszívesebben egész nap aludnál, heverésznél, vagy más módon "relaxálnál". Ha megteheted, akkor vegyél ki néhány nap szabadságot, ha ez azonban nem megvalósítható, akkor legalább szervezd úgy a heted, hogy a komoly és koncentrálást igénylő feladatok csütörtöktől kerüljenek sorra.

Halak (február 20. - március 20.)
Meggyőződésed, hogy a körülmények összeesk ellened - minden rossz dolgot, ami csak történik veled, a sorsra fogsz, és eszedbe sem jut, hogy saját magadat hibáztasd egy-egy hibáért. Próbálj meg felelősséget vállalni a tetteidért, és tanulj is belőlük: ha képes vagy jobban megélni az életedet, akkor semmi nem állhat a lelki fejlődésed útjába!