Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold az Ikrek csillagjegyben jár, kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat.
Vágólapra másolva!

A Hold belép az Ikrek csillagjegybe. Különösen kíváncsinak és sokoldalúnak érezhetjük magunkat, elsősorban a szellemi energiákra van jó hatással ez a csillagállás. Gondolkodásunk felgyorsul, és a hirtelen reakciók lehetnek ránk a jellemzők (ezzel vigyázzunk, mert akár kapkodásban is megnyilvánulhat...). A fő vágyunk, hogy mindent, ami eszünkbe jut, megosszuk másokkal - még akkor is, ha a másik látszólag egyáltalán nem kíváncsi erre. Aki egyébként is beszédes típus, arra a szószátyárság lehet a jellemző, és a csendesebb, zárkózottabb emberek is hajlandóak megnyílni.

A mai napon képesek vagyunk egy-egy problémát több oldalról is megközelíteni, megvizsgálni. Ez akár abban is megnyilvánulhat, hogy több feladatba is belekezdünk, mert úgy érezzük, sikeresen elvégezhetünk több dolgot is egyszerre. A kezdeti lelkesedés azonban könnyen elmúlik, és ha nem állítunk fel fontossági sorrendet, akkor könnyen félbehagyjuk a dolgokat, és "elfelejtjük" őket befejezni.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség. Próbáljuk meg megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, ne engedjük elhatalmasodni magunkon a dühöt. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat. Azt is megtapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk, mint más napokon.