Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Bika csillagjegyben jár, kvadrátban áll a Merkúr bolygóval, ezért mogorvává, szótlanná válhatunk. Egymás után következhetnek az életünkben a félreértések.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold már a Bika csillagjegyben jár. Ezen a napon sokaknak rosszabbodhat fogfájása - figyeljünk azonban arra is, hogy a rossz fogak komolyabb bajok előjelei, illetve okozói lehetnek. A gyulladásos folyamatok kihathatnak az egész szervezetünkre, könnyedén okozhatnak hajhullást, ekcémát. A Bika jellegű napokon sokkal nagyobb az esélye a torokfájásnak, torokgyulladásnak is, így mindenképpen próbáljuk ezt megelőzni azzal, hogy melegebben öltözünk fel, betakarjuk a torkunkat - különösen akkor figyeljünk oda erre, ha légkondicionált helyen vagyunk. Legyen nálunk egy vékonyabb pulóver, kardigán vagy kendő, amibe beburkolózhatunk.

A fizikai tüneteknek sokszor lelki okai is vannak. Ha megfájdul a torkunk, gondolkozzunk el azon, mi olyan dolog lehet az életünkben, amit nem tudunk lenyelni, ami miatt folyamatos a feszültség bennünk.

A Hold kvadrátban áll a Merkúr bolygóval, ezért mogorvává, szótlanná válhatunk. Egymás után következhetnek az életünkben a félreértések: nem tudjuk megfelelően kifejezni az érzelmeinket, és mások is úgy érezhetik, csak megbántani akarjuk őket. Igyekezzünk kerülni a zűrös helyzeteket, és szorítkozzunk csak a tények minél objektívebb átadására - inkább egy másik napon valljunk szerelmet a kedvesünknek, és a családi, vitás helyzeteket is máskor próbáljuk meg tisztázni.