Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Nyilas csillagjegyben halad, szextilben áll a Neptunusszal és kvadrátban áll az Uránusszal. Némi belső, lelki feszültséget tapasztalhatunk, de ennek nem annyira az idegeskedés, mint inkább a világgal való bizonytalan kapcsolatunk lehet az oka ennek.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Nyilas csillagjegyben halad. A mai napon hatalmas szerepet kaphat az életünkben a sport és a mozgás - különösen a szabadban végzett mozgásformák -, ezért még akkor is érdemes egy kicsit kimozdulnunk otthonról, ha egyébként inkább lustálkodni szeretünk jobban. Mivel meglepően optimista hangulatban vagyunk, kipróbálhatunk valamilyen szokatlan, ismeretlen sportot is, amitől eddig önbizalomhiány miatt tartózkodtunk.

A Nyilas uralja a combok és a csípő területét, ezért ha szeretnénk felvenni a harcot a narancsbőr ellen, akkor a mai napon sikerrel kezdhetünk el egy testfeszesítő kúrát (így biztosan lesz némi eredménye, még a bikiniszezon előtt). A fahéj ismert bőrfeszesítő és méregtelenítő hatásáról, ám legyünk vele óvatosak, mert könnyen válthat ki allergiás reakciót.

A Hold szextilben áll a Neptunusszal és kvadrátban áll az Uránusszal. Némi belső, lelki feszültséget tapasztalhatunk, de ennek nem annyira az idegeskedés, mint inkább a világgal való bizonytalan kapcsolatunk lehet az oka ennek. Hajlamosabbak lehetünk a különcködésre is - ezzel pedig komolyan meglephetjük a környezetünket. Rózsaszín szemüvegen keresztül nézzük a világot, és nem figyelünk a figyelmeztető jelekre: egyszerűen nem vesszük tudomásul, hogy nem tökéletes az életünk.

Jobb lenne az óvatosság, különösen az érzelmi dolgaink terén: könnyen tehetünk ugyanis olyan ígéreteket, amiket később nagyon megbánunk, de már nem tudunk változtatni rajtuk. Kerüljük az önáltatást, és próbáljunk meg ne dacból, konokságból cselekedni. A legjobb lenne, ha egy megfontolt és megbízható baráttal, vagy egy bölcsebb, tapasztaltabb családtaggal beszélnénk meg az ügyeinket: ő talán rávilágít arra, hogy szeretetünket méltatlan emberekre pazaroljuk, vagy feleslegesen szállunk harcba egy-egy eszméért. Ha képesek leszünk elfogadni azt, amit mond, komoly csalódásoktól kímélhetjük meg magunkat.