Alba kislánya csak másfél millió dollárt ér

Vágólapra másolva!
Jessica Alba másfél millió dollárért adta el kislánya, Honor Marie első fényképeinek közlési jogát - ezzel az összeggel azonban komolyan le van maradva: Matthew McConaughey hárommillió dollárért mutatja meg a kisfiát, Levit; a Jolie-Pitt ikrek képeiért pedig 16 millió dollárnál tart a licit.
Vágólapra másolva!

Jessica Alba amerikai színésznő, a Fantasztikus négyes című film egyik főszereplője másfél millió dollárért adta el kislánya, Honor Marie első nyilvános fényképeit egy amerikai magazinnak. Bár a híresség korábban nem akarta "mutogtani" a gyerekét, végül mégis igent mondott az OK! magazinnak.

A szerződés értelmében a hamarosan megjelenő fotókon kívül még egy sorozat készül majd a babáról, valamilyen "különleges eseményen", valószínűleg egy családi nyaraláson.

Alba mellett Matthew McConaughey is szerződést kötött az OK! magazinnal, igaz, ő hárommillió dollárt kért azért, hogy megmutassa múlt héten született kisfiát, Levit a világnak. McConaughey sem egy alkalommal szerepel a lapban: a baba első karácsonyáról készülő képek is megjelennek az magazinban - sőt, az OK! lehet az egyetlen, aki tudósíthat a Szahara főszereplőjének, és kedvesének, Camila Alvesnek az esküvőjéről.

Sem Alba, sem pedig McConaughey nem tudta lekörözni Brad Pittet és Angelina Jolie-t: a két színésznek, akiknek hamarosan megszületnek az ikergyermekeik, az egyik magazin 16 millió dollárt ajánlott, ha elsőként közölheti a babák fotóit.

Bennfentesek szerint Jolie akár hajlandó engedni is az árból, ha az a lap, aki végül elnyeri a fotózás jogát, soha többet nem írja le a "Brangelina" becenevet - ezen a néven emlegetik ugyanis a Mr. és Mrs. Smith két főszereplőjét. Az Oscar-díjas színésznő pedig "egyszerűen gyűlöli" a nevet.