Christina Aguilera szavazásra buzdítja az amerikaiakat

Vágólapra másolva!
Christina Aguilera és féléves kisfia, Max Liron együtt szerepelnek egy kampányfilmben, melyben arra buzdítják az amerikaiakat, hogy menjenek el szavazni, és vegyenek részt a novemberi elnökválasztáson.
Vágólapra másolva!

Christina Aguilera amerikai énekesnő arra buzdítja az amerikaiakat, hogy menjenek el, és vegyenek részt a novemberi elnökválasztáson. A híresség egy rövid kampányfilmben is szerepel a kisfiával, a féléves Max Lironnal.

"Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki éljen az állampolgári jogával és vegyen részt az elnökválasztáson" - mondta a 27 éves színésznő Larry King televíziós műsorában. "Én magam is rettentő izgatott vagyok, hogy részese lehetek az országunk sorsának és a kisfiam jövőjének az alakításában."



A kisfilmben Aguilera egy amerikai zászlóba bugyolálva tartja a kisfiát - ezzel azt kívánták jelképezni, hogy "az országba vetett hitet továbbadja a következő generációnak".

"Egyáltalán nem bánom, hogy Max is szerepel velem ebben a reklámban. Nagyon intim és különleges élmény volt, és örülök annak is, hogy a jó cél érdekében mutatom meg őt" - közölte az énekesnő.