Megszületett Nicole Kidman kislánya

Vágólapra másolva!
Ma reggel, egy nashville-i kórházban megszületett Nicole Kidman Oscar-díjas ausztrál színésznő és Keith Urban countryzenész első közös gyermeke, egy egészséges kislány. A baba a Sunday Rose nevet kapta.
Vágólapra másolva!

Ma reggel, Nashville-ben megszületett Nicole Kidman színésznő, a Másvilág című film főszereplőjének és férjének, Keith Urban countryzenésznek az első gyermeke, egy egészséges kislány, Sunday Rose.

"Örömmel jelenthetem be, hogy megszületett Nicole és Keith kislánya" - mondta a színésznő szóvivője, Paul Freundlich. "Keith végig ott volt a felesége mellett. Mindannyian jól vannak és nagyon boldogok."

Kidmannek - aki két éve ment hozzá a zenészhez - már van két örökbefogadott gyermeke, akiket volt férjével, Tom Cruise-zal együtt nevelnek: Isabella Jane 15, Connor Anthony pedig 13 éves.

Urban - saját bevallása szerint - "nagyon készült" az apaságra: minden könyvet elolvasott, és légzéstechnikai órákon is részt vett a feleségével.

"Rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz" - nyilatkozta. "Egy csomó új dolgot már a baba születése előtt megtanultam, és a szókincsem is rengeteget fejlődött. Korábban fogalmam sem volt, hogy létezik olyan tárgy, mint a rugdalózó."