Vágólapra másolva!
Madonna amerikai énekesnő házasságában nincsenek problémák, és nem válnak a férjével, Guy Ritchie filmrendezővel - jelentette ki a híresség szóvivője.
Vágólapra másolva!

Madonna amerikai énekesnő házasságával minden rendben van, és nem válnak a férjével, Guy Ritchie filmrendezővel - jelentette ki egy sajtóközleményben a híresség szóvivője, Liz Rosenberg.

"Nem igazak azok a pletykák, hogy Guy és Madonna között problémák vannak, mint ahogy az sem, hogy válásra készülnének" - mondta Rosenberg a People magazinnak. "Guy azért érkezett New Yorkba, hogy a családjával legyen, nem pedig azért, hogy megmentse a házasságát, ahogy a lapok írták. A kapcsolatuk ugyanis nem szorul megmentésre."

Rosenberg azt is cáfolta, hogy Madonna és a New York Yankees egyik sportolója, Alex Rodriguez között "intim kapcsolat" lenne (a pletykalapok ugyanis azt állították, hogy a két híresség között szerelem szövődött, és több éjszakát is együtt töltöttek az elmúlt napokban).

"Madonna és Alex között munkakapcsolat van, ugyanaz a menedzserük, Guy Oseary" - mondta Rosenberg. "Természetesen ismerik egymást, találkoztak is, sőt, Madonna a gyerekeit is elvitte a Yankees egyik meccsére. Nincs emögött semmi, csak barátság."