Britney csendesebb környékre költözne

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő úgy döntött, eladja Los Angeles-i házát, és gyermekeivel csendesebb és barátságosabb környékre költözik.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő - aki nemrég nyerte vissza gyermekei részleges felügyeletét - úgy döntött, hogy eladja Los Angeles-i házát, és egy csendesebb, barátságosabb és kevésbé zsúfolt környékre költözik, ahol nincs annyira kitéve a lesifotósok támadásainak.

"Britney mindenképpen olyan lakhelyet szeretne, amelyik nyugodt szomszédságban van, közel játszóterekhez és parkokhoz" - szerepel abban a dokumentumban, amelyet Spears apja, Jamie és üdgyvédje, Andrew Wallett (azaz a híresség vagyonának kezelői) nyújtottak be a Los Angeles-i bírósághoz. "A jelenlegi otthonának az eladása mindenképpen a két kisfiú és Britney javát szolgálná."

Az énekesnő édesanyja, Lynne azt is kilátásba helyezte, hogy Spears visszatér Louisianába.

"Britney a legtöbb idejét Kaliforniában tölti, és amíg a gyermekelhelyezési per le nem zárul, valószínűleg ott is marad" - nyilatkozta korábban Lynne Spears. "De nagyon valószínű, hogy visszatér a kicsikkel a szülővárosába."