Mégis elvonókúrán volt Steven Tyler

Vágólapra másolva!
Bár Steven Tyler, az Aerosmith együttes frontembere korábban azt nyilatkozta, csak egy műtét utáni lábadozás miatt vonult be egy rehabilitációs központba, most mégis bevallotta, hogy gyógyszerfüggőségét is kezeltette.
Vágólapra másolva!

Steven Tyler amerikai rockzenész, az Aerosmith együttes frontembere egy napokban adott interjúban bevallotta: az, hogy lábműtétje miatt vonult be egy rehabilitációs központba, "nem fedte teljesen az igazságot" - a lábadozás mellett ugyanis gyógyszerfüggőségét is kezelték: a korábban kábítószer és alkoholfüggő Tyler ugyanis rászokott a fájdalomcsillapítókra és az altatókra.

"A lábsérülésem miatt kezdtem el gyógyszereket szedni. Nem tudtam sem koncentrálni, sem aludni a fájdalmaktól, ezért egyre több tablettát vettem be" - mondta a 60 éves zenész az Associated Press hírügynökségnek. "De egyáltalán nem szerettem azt az embert, akivé a gyógyszerek hatására váltam. Amikor úgy döntöttem, hogy megműttetem magam, a gyógyszerekkel is le akartam állni."

"Májusban meghúztam a vészféket, és egyszerre tudtam kezelni a két problémát" - folytatta a zenész. "A nyugodt környezet nagyon jót tett. Most már tökéletesen érzem magam, és végre a munkámra tudok koncentrálni."