Heti horoszkóp június 30-tól július 7-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Meggondolatlan és kiszámíthatatlan vagy, és ezzel a szeszélyes viselkedéssel megrémítheted a szeretteidet, akik egyszerűen nem tudják hova tenni a gonoszkodó megjegyzéseidet, sem pedig önző tetteidet. A legnagyobb probléma talán az, hogy egyáltalán nem zavar, ha megbántasz másokat: félvállról veszel mindent, és nem érdekelnek a következmények. Akkor járnál a legjobban, ha egy kicsit visszavonulnál a társasági élettől, és minél több időt próbálnál egyedül tölteni. Talán így egy kicsit lenyugszanak benned az érzelmek, visszanyered higgadtságodat, és képes leszel józanul dönteni.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon kellemes napoknak nézel elébe, amikor tele vagy önbizalommal, és a lelkedben lévő harmónia a külsődön is tökéletesen látszik. Bárkire jó benyomást tudsz tenni ezekben a napokban, és még azokat az embereket is magad mellé tudod állítani, akikkel korábban inkább hűvösnek volt mondható a viszonyod. Mindez kihathat a munkád és a magánéleted területére egyaránt, nagyszerűen tudod kamatoztatni az előnyös tulajdonságaidat, és a többi ember szinte verseng azért, hogy a közeledben lehessen. A hét második felében inkább arra koncentrálj, hogy meghallgass másokat: nagyon sokat tanulhatsz a többiekről és saját magadról is.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Egy kissé tanácstalan lehetsz a héten, sehol nem érzed kellő biztonságban magad, és abban sem vagy tökéletesen biztos, hogy jó úton halad az életed. Esedékes lenne, hogy rendbe tedd az életedet - kezdd el a munkát a kézzelfogható valóságban, az otthonodban, kertedben, szekrényeidben... Emellett, ha végiggondolod, hogy milyen céljaid vannak, és ezeket melyik úton érheted el a leghatékonyabban, akkor értékes meglátásokkal lehetsz gazdagabb. Ne félj merészen gondolkodni, próbáld meg szabadon engedni a kreativitásodat.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagylelkű és adakozó hangulatban leszel, nemcsak anyagi, de szellemi és érzelmi értelemben is, kész vagy arra, hogy saját magadat a háttérbe szorítsd. Ez a hozzáállás mindenkire kiterjed, akivel csak találkozol, még ismeretlen embereknek is szívesen segítesz, ha mással nem, akkor egy-két jó tanáccsal vagy barátságos mondattal. Az pedig, hogy másoknak segíthetsz, nagyon jó érzéssel tölt el. Ráadásul, a többi ember is elképesztően kedvesnek és szeretetreméltónak talál majd - legyél felkészülve arra, hogy mások megkönnyítik a dolgodat, szívesen dolgoznak veled együtt, és nagyon könnyedén, olajozottan futhat az életed ezekben a napokban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Az előttünk álló napokban szokatlanul befelé fordulónak érezheted magadat, zárkózott és csendes vagy, és legszívesebben egyedü, elmélkedéssel töltenéd az idődet. Ez a hangulat azzal járhat együtt, hogy nem szívesen mész bele olyan helyzetekbe, amelyek konfliktusokat, feszültségeket hordoznak. Inkább visszafojtod a dühödet, hiszen sem kedved, sem pedig energiád nincs ahhoz, hogy nyílt csatákat vívj másokkal - még abban az esetben sem, ha pontosan tudod, hogy te lennél a győztes. Viselkedésedtől azonban te magad sem érzed jól magad: szorongóvá válhatsz, pedig ez rád egyáltalán nem jellemző.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Kissé erőteljesebben nyilvánulsz meg a következő napokban - durván és keményen fogalmazol, az is előfordulhat, hogy kifejezetten felcsattansz, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt te eltervezted. Mindenkit meglephetsz ezzel a viselkedéssel: szeretnéd befolyásolni a környezetedet, és azt akarod, hogy minden az általad kijelölt, általad jónak vélt úton haladjon. Mivel teljes mértékben meg vagy győződve a saját igazadról, és képtelen vagy a kompromisszumra, ezért fel kell készülnöd néhány vitára. Szerencsére, a hét második felében "visszatér" a kedves, visszahúzódó és együttműködő éned, ekkor azonban rengeteg időt szánhatsz arra, hogy a zűröket (amelyeket korábban okoztál) javítgasd.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ezen a héten a kapcsolataid lesznek a legfontosabbak számodra, jó néhány olyan leckét kaphatsz az élettől, amelyek arra kényszírtenek, hogy felülvizsgáld a hozzáállásodat. Azt tapasztalhatod, hogy megjelenik az irigység, a féltékenység és a rivalizálás az életedben - ennek pedig egyáltalán nem érted az okát (még saját magadban sem). A helyzetet tovább ronthatja az is, hogy teljesen félreértitek egymást az ismerőseiddel: mintha különböző nyelveken beszélnétek. Próbálj meg inkább hallgatni, és a másik mondanivalójára koncentrálni. Lehet, hogy most csak a megértő énedet kellene megélned...

Skorpió (október 23. - november 21.)
Úgy érezheted, hogy egyáltalán nem illeszkedsz a külvilághoz, az életed egyáltalán nem olyan, mint amilyennek te azt szeretnéd, ráadásul ennek nem te vagy az oka, hanem a többi ember. Az az érzésed, hogy amint egy kicsit jókedved támadna, jön kívülről egy nem várt információ vagy esemény - esetleg egy keserű megjegyzés -, és azonnal gondterheltté, dühössé tesz. Okkal vagy feszült, ha megpróbálják szétzilálni a saját magad megteremtette harmóniát, ne keress azonban "direktséget" ezekben a történésekben. Fogadd el a sorsot olyannak, amilyen, és próbálj meg mindig derűs és optimista maradni!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon fogékony leszel az élet élvezeteire a következő napokban: szívesen eszel-iszol, szívesen vagy együtt a barátaiddal, és a szerelem isteneinek is örömmel áldozol - talán egy kicsit túlzásba is viszed... Sőt, azok a dolgok, amelyek valamennyi munkával járnának, már nem is keltik fel a figyelmedet, úgy szeretnél ugyanis minél többet nyerni, hogy neked semmit nem kell befektetned érte. Próbálj meg naponta legalább néhány órát a munkádra koncentrálni, és ahelyett, hogy puffognál vagy sajnáltatnád magad, legyél túl minél hamarabb a "kötelező" feladatokon, hogy utána nyugodt szívvel szórakozhass.

Bak (december 22. - január 20.)
Egyáltalán nem találod meg a helyes egyensúlyt a magánéleded legintimebb percei és a barátaiddal töltött órák között: mindenből szeretnéd maximálisan kivenni a részed, ám arra már nem vagy hajlandó, hogy sorrendet állíts fel, esetleg lemondj valamiről más kedvéért. Ezért nagyon nehéz lesz megszervezni a napjaidat, és folyton azt érezheted, hogy lemaradsz valamiről. Így pedig semmit nem tudsz igazán élvezni. Igyekezz egy kicsit türelmesebben viselkedni! Ha kell, akár hosszú időre megtervezheted a programjaidat, így nem kell nélkülöznöd sem az ismerőseidet, sem a kedvesedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon sok olyan ember talál meg ezen a héten, akik valamilyen módon segítséget kérnek tőled: lehet, hogy csak egy néhány szavas tanácsot szeretnének tőled, de az is előfordulhat, hogy komoly áldozatokat kell hoznod az érdekükben. Egy ideig örömmel támogatsz másokat, utána azonban elfogyhat a türelmed, és senkit nem akarsz magad körül látni. Az önzetlenségnek is van határa - legalábbis te így gondolod. Ha úgy jobban érzed magad, akkor kérj "viszontszívességeket", senki nem várhatja el tőled, hogy feláldozd magad mások érdekében.

Halak (február 20. - március 20.)
Feszült és vitákkal teli napokra számíthatsz, amikor folyamatosan meg kell védened az álláspontodat. Lehet, hogy mindezért te vagy a hibás? Talán túlzottan is bele szeretnél szólni azoknak az embereknek az életébe, akik fontosak neked. Működik benned egyfajta kényszerítő erő, amely azt parancsolja neked, hogy akarj jót mindenkinek, és tegyél is valamit ennek érdekében - még akkor is, ha ezt a többiek legszívesebben visszautasítanák. Nem mindegy azonban, hogy mindezt a jóakaratot milyen csomagolásban tálalod, s mennyire finom módszerekkel terelgeted a többieket az általad helyesnek vélt úton. Törekedj inkább arra, hogy megtaláljátok a mindenki számára tökéletes megoldást.